Access 1 2 3

Ca si corpul omenesc, un stivuitor este format dintr-o varietate de functii decisive care lucreaza impreuna pentru a indeplini o multime de sarcini.

Si, asemenea creierului, sistemul inteligent de control Access 1 2 3® comunica cu fiecare sistem al stivuitorului pentru a maximiza performanta in conditii de siguranta.

Sistemul inteligent de control Crown Access 1 2 3  asigura posibilitatea de a avea performante si diagnoze sigure si exacte pentru toata gama de utilaje Crown.

Alti producatori de stivuitoare folosesc adesea sisteme de control separate, in timp ce sistemul integrat Crown Access 1 2 3 este proiectat si construit anume pentru  a fi folosit pe stivuitoarele noastre. Deci, in plus fata de un stivuitor care este foarte solid pentru a raspunde solicitarilor, veti dobandi si creierul care face din stivuitoarele Crown marca cu cele mai inalte performante de lucru din domeniul sau.

access123_display

Solutia Access 1 2 3

Obtinerea productivitatii si economiile incep cu functionarea fiecarui stivuitor la intregul sau potential.

1 – Lucrul optimizat si in siguranta
Prin setarea parametrilor de lucru si prin feed back-ul printr-un ecran intuitiv, Access 1 2 3 monitorizeaza si controleaza sistemele stivuitorului luand in acelasi timp in considerare setarile pe nivel de pregatire al operatorului, conditiile mediului de lucru si sarcinile indeplinite.

2 – Fiabilitate de neegalat
La  Crown, fiabilitatea este mai mult decat rezultatul unei singure insusiri sau componente. Crown si-a castigat o reputatie solida ca fabricant al celor mai rezistente si durabile stivuitoare prin controlul calitatii fiecarei componente si fiecarui sistem, implementand un regim de testare extensiva si acordand suport clientilor prin programe de garantie generoase.

3 – Diagnoze avansate
Diagnozele prin sistemul Crown Access 1 2 3, impreuna cu sistemul InfoPoint®, ofera tehnicienilor de service o abordare rapida, usoara si eficace a metodelor de depanare. Aceasta aplicare constanta a tehnologiei in intreaga gama de stivuitoare Crown reduce timpul de service, ca si timpul si cheltuielile de training.

access123_service