Crown Access 1 2 3

Ca și corpul omenesc, un stivuitor este format dintr-o varietate de funcții decisive care lucrează împreună pentru a îndeplini o mulțime de sarcini.

Și, asemenea creierului, sistemul inteligent de control Access 1 2 3® comunică cu fiecare sistem al stivuitorului pentru a maximiza performanața în condiții de siguranță.

Sistemul inteligent de control Crown Access 1 2 3  asigură posibilitatea de a avea performanțe și diagnoze sigure și exacte pentru toată gama de utilaje Crown.

Alți producători de stivuitoare folosesc adesea sisteme de control separate, în timp ce sistemul integrat Crown Access 1 2 3 este proiectat și construit anume pentru a fi folosit pe stivuitoarele noastre. Deci, în plus față de un stivuitor care este foarte solid pentru a răspunde solicitărilor, veți dobândi și creierul care face din stivuitoarele Crown marca cu cele mai înalte performanțe de lucru din domeniul său.

Soluția Access 1 2 3

Obținerea productivității și economiile încep cu funcționarea fiecărui stivuitor la întregul său potențial.

1 – Lucrul optimizat și în siguranță
Prin setarea parametrilor de lucru și prin feed back-ul printr-un ecran intuitiv, Access 1 2 3 monitorizează și controlează sistemele stivuitorului luând în același timp în considerare setările pe nivel de pregătire al operatorului, condițiile mediului de lucru și sarcinile îndeplinite.

2 – Fiabilitate de neegalat
La Crown, fiabilitatea este mai mult decât rezultatul unei singure însușiri sau componente. Crown și-a câștigat o reputație solidă ca fabricant al celor mai rezistente și durabile stivuitoare prin controlul calității fiecărei componente și fiecărui sistem, implementând un regim de testare extensivă și acordând suport clienților prin programe de garanție generoase.

3 – Diagnoze avansate
Diagnozele prin sistemul Crown Access 1 2 3, împreună cu sistemul InfoPoint®, oferă tehnicienilor de service o abordare rapidă, ușoară și eficace a metodelor de depanare. Această aplicare constantă a tehnologiei în întreaga gamă de stivuitoare Crown reduce timpul de service, ca și timpul și cheltuielile de training.