LOGO TROJAN
Made-in-USA-logo

Reliant™ Line – Trojan U.S.A. – Absorbed Glass Mat (AGM)

Aceste baterii AGM ale marcii Trojan prezinta o conceptie a elementetor lor care ofera o directie noua in tehnologia AGM. Fiind singura adevarata baterie deep-cycle AGM pe piata astazi, Reliant este conceputa cu tehnologie avansata care asigura performante deosebite si energie inmagazinata ridicata, oferind calitatea exceptionala si fiabilitatea pentru care sunt recunoscute bateriile Trojan.

True-Deep-Cycle-logo
C-Max-logo

Tehnologia C-Max unica la gama Reliant incorporeaza o gama larga de caracteristici care nu se gasesc in multe din ofertele de baterii AGM ale momentului, incluzand o formula proprie a pastei, separator aparte de concurenta, carcasa de polimer special si maximul de numar de capace de ventilatie cu para-flacara. Aceste elemente combinate asigura un nivel total crescut al energiei inmagazinate, maximizand mentinerea preformantei, mentinerea calitatii si marirea durabilitatii.

Ca leader mondial in fabricarea bateriilor deep-cycle pentru mai mult de 85 de ani, Trojan a dezvoltat Reliant™ AGM cu tehnologia C-Max pentru o gama larga de aplicatii care vor beneficia de caracterisiticile cu adevarat deep-cycle: platforme ridicatoare pentru lucrul la inaltime, masini de curatat pardoseala, masnute de golf, invertoare, utilaje de stivuit, utilaje pentru industria de petrol si gaze, masinute cu scopuri recreationale, echipamente telecom si in industria energiilor regenerabile. Gama Reliant AGM este de asemenea destinata sa alimenteze echipamente folosite in locatii unde regulamentele cer folosirea bateriilor care nu se varsa, spre exemplu aeroporturi, centre de sanatate, centre comerciale si institutii educationale. Bateriile Reliant AGM sunt gandite special pentru pergormanta deep-cycle de catre echipa de inginerie Trojan, care include mai mult de 200 de ani de experienta combinata in tehnologia bateriilor deep-cycle. Construite in SUA, la unitatea de productie cu tehnologie de varf din Sandersville, Georgia, bateriile Reliant AGM inglobeaza componente premium si tehnici de fabricatie superioare. Gama Reliant AGM este de asemenea asigurata de suportul tehnic al Trojan, dar si de distribuitorii din toata lumea. 

ReliantAGM-CycleLife-Chart (1)

Deep-Cycle AGM

Bateriile Trojan deep-cycle AGM (Absorbed Glass Mat) fara intretinere asigura un numar de elemente constructive destinate asigurarii performantelor optime. Placile robuste si separatorii extind viata bateriei Trojan deep-cycle AGM in functionare ciclica, in timp ce proiectarea cu ajutorul calculatorului a fost folosita pentru optimizarea densitatii de energie.   Bateriile Trojan deep-cycle AGM tolereaza temperaturi scazute, socuri si vibratii si au o rezistenta interna scazuta pentru descarcari la curenti mari si eficienta crescuta la incarcare.