LOGO TROJAN

AC Series™

 

Bateriile Trojan – cel mai cunoscut nume in domeniul producerii bateriilor cu ciclu mare de descarcare – oferă seria AC de acumulatori special conceputi pentru a satisface nevoile din domeniul masinilor de curatat precum si a platformelor electrice ridicatoare.
Seria AC oferă o gamă largă de baterii cu electrolit în varianta de 6 volți și 12 volți și oferă numeroase caracteristici și avantaje în plus față de bateriile concurente, printre care:
Maxguard® Design Separator Avansat si Alpha Plus® pastă pentru placile bateriei, performanță de vârf în industrie și costuri generale de întreținere mai mici.
Posibilitatea alegerii a doua tipuri de carcase: bacul Polyon ™ cu durabilitate excepțională în aplicații si servicii grele sau o alta carcasa cu un desen generic pentru aplicații standard.
Seria AC Trojan oferă o putere ridicata la capacitate mica pentru a satisface necesitățile aplicației.
Cu Seria AC Trojan vă puteți aștepta la disponibilitate maximă și ore de munca mai putine.

at_chrt_MaxGuard
at_T2Tech

Plus Series™

 

Bateriile Trojan – cel mai cunoscut nume printre producatorii de baterii cu ciclu adanc de descarcare – ofera cea mai noua tehnologie si aplicatii inovative in seria de baterii Plus.

Bateriile Trojan’Plus Series™ dezvolta capacitati premium de neegalat si beneficii pentru toti clientii lor incluzand noile tehnologii Maxguard® Advanced Design Separator si Alpha Plus® Paste cu tehnologia  T2.

Aceste caracteristici și beneficii includ:

 • Trojan’s SureVent™ capacul de aerisire care face completarea cu apa a bateriei mai sigura,mai usoara  si mai rapida.
 • Indicatorul de nivel al electrolitului care ofera o diagnosticare precisa a nevoii de completare cu apa.
 • Terminalele incorporate ofera o durabilitate foarte mare a acestora.

Baterii pentru vehicule marine 

 

Bateriile de pornire Trojan de 12V cu electrolit beneficiaza de tehnologia T2 si sunt proiectate pentru o capacitate sustinuta ducand la o exploatare mai mare in conditii de mediu deschise.

Constructia foarte robusta cu performante remarcabile si o durata de viata mare fac ca acest tip de baterii de 12V sa fie alegerea ideala intr-o gama intreaga de aplicatii marine si RV.Garantand durabilitate robust, performanțe remarcabile și durată lungă de viață, pe durata ciclului de adâncime de baterii de pornire de 12 volți Trojan sunt ideale o varietate de aplicații marine și RV.

Seria Trojan cu electrolit

 

Bateriile Trojan cu electrolit si ciclu adanc de descarcare  reprezinta varful de lance al produselor Trojan.

Proiectate sa ofere o durabilitate cat mai mare si performante remarcabile , Trojan’s Signature Line sunt perfecte pentru folosirea acestora in sistemele de energie regenerabila unde cel mai important criteriu il reprezinta cel mai mic cost pe ciclu de viata al bateriei. Pentru a asigura o putere crescuta bateriile sunt construite cu tehnologia T2 pentru un maximum de performanta si o durata de viata mai mare.

 • Trojan’s Grid Technology- grilajul este realizat dintr-un aliaj plumb antimoniu care este destinat sa fie utilizat impreuna cu Trojan’s Alpha Plus® Paste cu tehnologia T2. Configurația de ansamblu matricial este optimizata pentru a îmbunătăți fluxul de curent prin intermediul rețelei grila oferind o performanță excepțională bateriei, reducând timpii morți și de asemenea costurile totale de întreținere.
 • Separatorii Trojan Maxguard T2 includ o geometrie cu mai multe nervuri, care păstrează canalele deschise pentru îmbunătățirea reactiilor electrochimice în timp ce reduce riscul de stratificare. Separatorul Maxguard T2 imbunatateste performanta, mareste viata bateriei scazand in acelasi timp costurile de operare.
 • Alpha Plus® Paste cu tehnologia T2 este o pasta de inalta densitate proiectata sa ofere bateriei calitati imbunatatite de functionare. Impreuna, pasta si tehnologia T2, fac sa creasca atât capacitatea susținută și totalul general de amperi-ora care rezultă într-o putere mai mare de funcționare pentru aplicația dumneavoastră. Este un motiv cheie pentru bateriile Trojan fata de concurenta existenta pe piata.
T2Grid-285x300

Seria Premium cu electrolit

 

Bateriile premium sunt optimizate pentru aplicațiile energiei regenerabile, care funcționează în condiții dificile, cum ar fi temperaturile fluctuante sau extreme, locații la distanță și o natura intermitentă a generării de energie solară și eoliană.

Concepute cu o durata de viață a bateriei de 10 ani, linia de baterii Trojan premium cu electrolit cu ciclu mare de descarcare sunt proiectate pentru a rezista condițiilor riguroase ale aplicațiilor de energie regenerabilă. Strategia Trojan este axata pe un singur obiectiv – producerea bateriilor de cea mai bună calitate din industrie, motiv pentru care linia Trojan Premium este testata la standardele IEC.

Caracteristicile bateriilor Premium:

 • Alpha Plus® Paste cu tehnologia T2  care optimizează dezvoltarea porozitatii în materialul activ care să permită acestuia să fie utilizat mai eficient. Acest lucru are ca rezultat o performanta mai sustinuta a bateriei pe o perioadă mai lungă de timp.
 • DuraGrid™ Design oferă o structură a grilajului mai groasă care rezistă la coroziune, iar atunci când este in combinatie cu pasta Alpha Plus si cu tehnologia T2, crește durata de viață a bateriei.
 • Separatorul Maxguard® XL  este disponibil exclusiv în linia  de baterii Premium și Industriale  de la Trojan. Acesta dispune de un desen cu canale largi, care crește fluxul de acid pentru o performanță optimă a bateriei, și oferă chiar și o mai mare rezistență la stratificare.
 • Bacul  Polyon™ are un desen ultra-robust, care protejează împotriva daunelor cauzate de condițiile dure de mediu, cum ar fi umezeala și murdăria, prezentand si măsuri de protecție împotriva potentialelor scurgeri acide.

Bateriile Trojan Industriale cu o durata de viata de 2800 cicluri la 50% DOD.

 

Bateriile industriale Trojan cu ciclu adanc de descarcare sunt proiectate in special pentru a sprijini sistemele de energie din surse regenerabile cu sarcini zilnice mari, în cazul în care bateriile au un ciclu de lucru regulat. Aceste baterii de mare capacitate amperi-oră sunt ideale pentru a fi utilizate în sistemele mari în afara rețelei fotovoltaice (PV), sisteme fotovoltaice hibride, sistemele fotovoltaice legate grilă cu baterie de rezervă, sistemele inteligente de vârf grila de schimbare și o varietate de alte aplicații.

Testate pentru a îndeplini standardele atât IEC și BCI, linia industrială prezintă tehnologii avansate de baterii care oferă multa putere. Linia industrială Trojan este combinația perfectă de performanță și funcționare, și caracteristici incluzand:

 • Alpha Plus® Paste cu tehnologia T2  care optimizează dezvoltarea porozitatii în materialul activ care să permită acestuia să fie utilizat mai eficient. Acest lucru are ca rezultat o performanta mai sustinuta a bateriei pe o perioadă mai lungă de timp.
 • DuraGrid™ Design oferă o structură a grilajului mai groasă care rezistă la coroziune, iar atunci când este in combinatie cu pasta Alpha Plus si cu tehnologia T2, crește durata de viață a bateriei.
 • Ambalaj ramforsat de protectie  care este o combinatie de cinci elemente pentru a proteja partea de jos a placilor. Acest avansate măsuri de protecție a placilor împotriva descuamarii asigură performanța electrochimica a materialelor active ale bateriei si îmbunătățirea performanței generale.
 • Separatorul Maxguard® XL  este disponibil exclusiv în linia  de baterii Premium și Industriale  de la Trojan. Acesta dispune de un desen cu canale largi, care crește fluxul de acid pentru o performanță optimă a bateriei, și oferă chiar și o mai mare rezistență la stratificare.
 • Constructia robusta si desenul inteligent include celule detașabile 2volți asamblate într-o carcasă din polipropilenă robustă, care sunt apoi grupate într-un bac de polietilenă secundar de retenție pentru a forma o baterie de mare capacitate de 4 volți sau 6 volți. Design-ul inteligent protejează împotriva daunelor cauzate de condiții aspre de mediu, cum ar fi umiditate și murdărie, măsuri de protecție împotriva scurgerilor acide și prevede o întreținere mai ușoară.