logo_TRELLEBORG

Anvelopele superelastice Trelleborg sunt solutia cea mai buna pe care o aveti pentru echiparea stivuitoarelor dumneavoastra. Ele sunt proiectate sa ofere un consum mic de energie cu o uzura cat mai redusa. Au fost create pentru a fi utilizate in aplicatiile care necesita un grad inalt de solicitare pentru stivuitoarele din dotarea dumnevoastra. Aceasta gama ofera clientilor o varianta alternativa de echipare a utilajelor pe langa anvelopele pneumatice.

Mastersolid este o anvelopa fiabila care va poate aduce economii financiare pe toata durata ei de viata. Este confectionata din compusi de cauciuc cu o calitate inalta, dezvoltand o rezistenta marita la uzura, frecare redusa la rulare, capacitate foarte buna de absorbtie a socurilor, rezultand un produs fiabil care nu necesita intretinere. Profilul patratos si functional al caii de rulare permite o buna stabilitate a stivuitorului asigurand o conducere confortabila.

Premia este o anvelopa superelastica destinata sa asigure o performanta de lunga durata in aplicatiile cu un grad mare de solicitare. Amprenta patrata la sol a avelopei prevede o uzura uniforma si o stabilitate crescuta. Combinatia dintre cauciucul natural si ceilalti compusi de calitate contribuie la realizarea unei anvelope cu o rezistenta termica excelenta si cu o durata mare de viata.

Trelleborg_Resilient_Mastersolid_575x575