Echipamente EnerSys

 

EnerSys este liderul mondial in solutii pentru stocarea energiei in aplicatiile industriale. Redresoarele si acumulatorii de tractiune sunt utilizati in industria utilajelor de ridicat precum si la alte vehicule actionate electric. Acumulatorii care asigura rezerva de putere sunt folositi in telecomunicatii, in industria utilitatilor, ca surse de alimentare neintreruptibile si numeroase aplicatii care necesita solutii de stocare a energiei inclusiv in domeniul medical, industria de aparare si cea aerospatiala. EnerSys ofera deasemenea servicii post-vanzare si de asistenta clientilor din peste 100 de tari prin intermediul filialelor de vanzari si locatii de productie din intreaga lume.

logo enersys

Hawker Perfect Plus motive power

Hawker Perfect Plus asigura un inalt nivel de putere pentru toate echipamentele industriale fiind foarte fiabile pentru orice tip de aplicatie, de la cele mai simple cu o capacitate mica de ridicare pana la cele mai solicitante aplicatii cu lucrul in mai multe schimburi. Acumulatorii Hawker Perfect Plus asigura un nivel inalt de descarcare datorita componentelor de calitate folosite in constructia placilor pozitive.

Hawker Water Less

Acumulatorii Hawker Water Less 20 sunt capabili sa opereze un numar de 100 cicluri de incarcare descarcare pana sa fie nevoie de completarea electrolitului cu apa. Bateriile standard cu redresoare de 50Hz ar trebui in mod normal sa fie verificate si completat nivelul electrolitului saptamanal ajungandu-se astfel ca la un interval de 20 saptamani sa se reduca costurile cu forta de munca cu aproximativ 90%!

Hawker Ironclad

Acumulatorii Hawker Ironclad au fost produsi pentru piata din USA  de mai bine de 100 de ani. Acumulatorii s-au dovedit a fi foarte fiabili si robusti in diferite aplicatii industriale si moduri de lucru. Bateriile sunt proiectate cu placile pozitive de tip patrat care dezvolta puteri  si tensiuni de lucru mai mari ducand la o exploatare mai intensa si o durata de viata mai mare.

Hawker ATEX

Bateriile Hawker ATEX sunt o gama speciala a acumulatorilor de tractiune folosind un bac special proiectat si certificat pentru uzul in zone speciale in care exista conditii de producere a gazelor sau se lucreaza cu substante explozive sau praf inflamabil. Bateriile sunt concepute pentru alimentarea motoarelor electrice ale echipamentelor care lucreaza in medii cu posibilitate ridicata de explozie.

Hawker Evolution

Bateriile Hawker Evolution sunt baterii la care electrolitul se gaseste sub forma unui gel acceptand descarcari de pana la 80% din capacitatea acumulatorului. Aceasta gama este adecvata pentru utilizare pe  stivuitoare, transpalete electrice precum si alte vehicule electrice sau sisteme automate de transport  cu o utilizare redusa sau normala.

NexSys

Gama de baterii NexSys™ de inalta performanta cu elementi de 2V ofera posibilitatea incarcarii rapide a bateriei incarcarea putadu-se face si atunci cand exista posibilitatea unei scurte pauze. Sunt baterii care nu necesita intretinere si aduc semnificative beneficii operationale cu costuri reduse precum si o durata de viata mai mare comparativ cu traditionalele baterii cu electrolit sau gel.

Chargers

Redresoarele modulare Hawker Lifetech and Life iQ Modular au fost concepute pentru a asigura o incarcare rapida si de calitate bateriilor de tractiune. Vin in continuarea succesului redresoarelor modulare de 7Kw. Incarcatoarele modulare HF asigura cele mai mari cererei ale pietei de echipamente de manipulat marfuri.