crown logo

Stivuitoarele sunt caii de lucru ai industriei, munciti din greu in fiecare zi.

Familia de stivuitoare Crown ofera solutia pentru o gama completa de cerinte de manipulare a marfurilor. Doua serii de electrostivuitoare cu operatorul asezat pe scaun (sit-down) si un stivuitor cu operatorul in picioare (stand-up) sunt construite pentru a satisface cerintele aplicatiei si ale operatorului.

Electrostivuitorul SC6000 este foarte manevrabil , multifunctional, ideal pentru plasarea cu precizie a incarcaturilor in spații înguste. Puteti alege din modelele cu 3 roti și 4 roti, trei optiuni de cabina si capacitati de la 1,3 la 2.0 tone.

Noul stivuitor FC200 este un stivuitor cu patru roti, de capacitate mare, cu posibilitatea de montare facila a atasamentelor de lucru, pentru utilizarea in cele mai dificile medii. FC5200 imbunatateste productivitatea prin accelerare si viteze mai mari de deplasare, timp mai mare de autonomie in functionare si manevrabilitate imbunatatita.

Electrostivuitorul RC 5500 cu operatorul stand in picioare (stand-up) este un utilaj foarte eficient, care permite intrarea și ieșirea cu usurinta a operatorului , special proiectat pentru aplicatii in care operatorul trebuie sa fie in mod frecvent in  si in afara vehiculului.