crown logo

Seria de motostivuitoare contrabalansate GPL Crown  C-5 –  depasirea limitelor
Prin motostivuitoarele din seria C-5, Crown redefineste propulsia GPL prin inovatii castigatoare in orice detaliu. De la sistemul de propulsie de inalta performanta pana la sistemul de racire precis si eficient, designul ergonomic si o stabilitate intrinseca, C-5 stabilește noi standarde, peste limitele de pana acum.
Proiectat pentru a oferi  putere
Un motor revolutionar, transmisie robusta, frane cu necesitati si costuri de intretinere minime, sistemul de racire cu radiator dublu, toate acestea fac ca stivuitorul GPL Crown C5 sa aiba performante de top, chiar si atunci cand caldura este greu de suportat, iar orele sunt lungi.

Motor industrial de 2.4 Litri
Motorul Crown GPL  de 2.4 litri cu emisii reduse, combinat cu o cutie de viteze hidrodinamica robusta, ofera o durata de viata dubla fata de sistemele tipice de propulsie, in timp ce intervalele intre interventiile service se maresc.
Sistemul de servofrana
Sistemul de servofrana Crown asigura durabilitate si performanta, eliminand  practic operatiunile de mentenanta pentru frane.
Radiatorul dublu
Radiatorul industrial dublu Crown, prevazut in echipare standard, asigura racire separata pentru motor si pentru transmisie. Acest design reduce temperatura globala a fluidului de racire, ceea ce protejeaza si creste durata de viata a grupului propulsor.
Sistemul de racire On-Demand –  ODC
Sistemul de racire On-Demand ™, echipare optionala, controleaza viteza si directia ventilatorului independent de motor, curatand radiatoarele blocate  de impuritati.

Confort, incredere si control deplin

Stivuitorul pe gaz Crown C-5 este proiectat la interior si exterior pentru un confort optim, incredere, stabilitate si siguranta, astfel ca productivitatea operatorului poate tine pasul cu performantele de lucru ale stivuitorului.

Operatorii pot conta pe o manipulare lina si simpla in orice actiune: pe timpul deplasarii, virajelor, ridicarii si incarcarii sau descarcarii de sarcini. Utilizarea inteligenta a materialului din care este fabricat (otel), design-ul ergonomic, stabilitatea intrinseca si comenzi usor de accesat sunt plusuri pentru a ajuta operatorii sa obtina mai multa eficienta in lucru.

Crown are la activ zeci de ani de experienta in proiectarea si constructia de stivuitoare contrabalansate, astfel ca a putut asigura o mare stabilitate statica si dinamica cu C-5. Sistemul Crown de stabilitate Intrinseca ™ combina proiectare, productie si tehnologii integrate pentru a asigura în mod proactiv siguranta si performanta optime.

Echilibrarea motorului elimina practic vibratiile, permitand o functionare mai lina si un confort sporit al operatorului.

gas-forklift-c5-driveability-3-2x
gas-forklift-c5-odc-hero-2x