Motostivuitoare contrabalansate GPL Crown

Seria de motostivuitoare Crown C-5, sau depășirea limitelor

Prin motostivuitoarele din seria C-5, Crown redefinește propulsia GPL prin inovații câștigătoare în orice detaliu. De la sistemul de propulsie de înaltă performanță până la sistemul de răcire precis și eficient, designul ergonomic și o stabilitate intrinsecă, C-5 stabilește noi standarde, peste limitele de până acum.
Proiectat pentru a oferi  putere
Un motor revoluționar, transmisie robustă, frâne cu necesități și costuri de întreținere minime, sistemul de răcire cu radiator dublu, toate acestea fac ca stivuitorul GPL Crown C5 să aibă performanțe de top, chiar și atunci când căldura este greu de suportat, iar orele sunt lungi.

Motor industrial de 2.4 Litri
Motorul Crown GPL  de 2.4 litri cu emisii reduse, combinat cu o cutie de viteze hidrodinamică robustă, oferă o durată de viață dublă față de sistemele tipice de propulsie, în timp ce intervalele între intervențiile service se măresc.
Sistemul de servofrână
Sistemul de servofrână Crown asigură durabilitate și performanță, eliminând  practic operațiunile de mentenanță pentru frâne.
Radiatorul dublu
Radiatorul industrial dublu Crown, prevăzut în echipare standard, asigură răcire separată pentru motor și pentru transmisie. Acest design reduce temperatura globală a fluidului de răcire, ceea ce protejează și crește durata de viață a grupului propulsor.
Sistemul de răcire On-Demand –  ODC
Sistemul de răcire On-Demand ™, echipare opțională, controlează viteza și direcția ventilatorului independent de motor, curățând radiatoarele blocate  de impurități.

Confort, încredere și control deplin

Stivuitorul pe gaz Crown C-5 este proiectat la interior și exterior pentru un confort optim, încredere, stabilitate și siguranță, astfel că productivitatea operatorului poate ține pasul cu performanțele de lucru ale stivuitorului.

Operatorii pot conta pe o manipulare lină și simplă în orice acțiune: pe timpul deplasării, virajelor, ridicării și încărcării sau descărcării de sarcini. Utilizarea inteligentă a materialului din care este fabricat (oțel), design-ul ergonomic, stabilitatea intrinsecă și comenzi ușor de accesat sunt plusuri pentru a ajuta operatorii să obțină mai multă eficiență în lucru.

Crown are la activ zeci de ani de experiență în proiectarea și construcția de stivuitoare contrabalansate, astfel că a putut asigura o mare stabilitate statică și dinamică cu C-5. Sistemul Crown de stabilitate Intrinsecă ™ combină proiectare, producție și tehnologii integrate pentru a asigura în mod proactiv siguranță și performanță optime.

Echilibrarea motorului elimină practic vibrațiile, permițând o funcționare mai lină și un confort sporit al operatorului.