Acumulatori de tracțiune, baterii stivuitoare

În epoca noastră soluțiile tehnologice pentru acumulatorii de tracțiune sunt fie de tip clasic, cu electrolit sau gel, fie acumulatori cu Li-Ion, ca în automobilele Tesla. La Util SPC preferăm ambele soluții. Acumulatorii de tip clasic se bucură de stabilitate, fiabilitate, putere dovedită în timp și avantaje în exploatare și în reciclare date de un istoric de peste 150 de ani. Totuși, în cazul în care dețineți un utilaj care nu poate funcționa decât pe Li-Ion în oferta noastră există și acumulatorii Trojan Trillium.

Atenție: bateriile Trillium cu Li-Ion nu sunt disponibile în stoc, prețul lor fiind sensibil mai ridicat decât al celorlalte tipuri de acumulatori. Dar ele pot fi aduse pe comandă fermă.

Acumulatori de tracțiune cu electrolit

Cele mai folosite baterii de stivuitor de pe piață, astăzi sunt oferite în multiple capacități, dimensiuni etc.

Acumulatori cu electrolit Enersys »
Acumulatori cu electrolit Trojan »

Acumulatori de tracțiune cu gel

Bateriile cu gel necesită mai puțină întreținere și sunt recomandate pentru utilizare în medii cu temperaturi extreme.

Acumulatori cu gel Enersys »
Acumulatori cu gel Trojan »

Acumulatori de tracțiune cu Li-Ion

Cea mai nouă tehnologie. Principalele avantaje: mult mai ușori, nu necesită întreținere, se încarcă rapid facilitând utilizarea continuă a utilajelor.

Trillium by Trojancereți oferta »

Alte produse

Acumulatori AGM Trojan »
Acumulatorii cu Absorbed Glass Mat sunt singurii cu adevărat „deep cycle” de pe piață și se bucură de o gamă largă de aplicații.

Redresoare Enersys »

Doriți o ofertă?

Mergeți direct la formularul de cerere de ofertă și transmiteți-ne cerința dvs. pentru a vă putea trimite o ofertă de preț pentru acumulatorul dorit.

Cerere de ofertă »