crown logo

Gama order-pickers Crown  – un centru de productivitate pentru depozitul tau
Nici un alt proces de manipulare a marfurilor nu este mai dependent de operator decat preluarea comenzilor. Studiile de proces arata ca timpul consumat de operator in afara utilajului order-picker poate fi de pana la 90% din timpul total de picking (preluare comenzi).
Seria de order-pickere Crown GPC 3000, castigatoare a multor premii, a fost proiectata tinand cont de intregul proces de preluare a comenzilor, cu performante superioare de conducere, confort pentru reducerea oboselii si un numar semnificativ de caracteristici care reduc si simplifica deplasarea operatorului atunci cand lucreaza, atat in timp ce se afla pe utilajul order-picker, cat si in afara lui. Rezultatele sunt: o productivitate sporita, siguranta si durabilitate prin design -ul inovator Crown, tehnologie avansata si constructie robusta.

Seria GPC 3000 ofera o linie completa de order-pickere pentru a raspunde oricarei aplicatii:

-Modelele GPC 3020/3050 ofera o performanta completa intr-un pachet standard, cu capacitati de 2000/2500 kg
-Modelele GPC 3040/3060 – pentru performanta crescuta a  operatorului, avand capacitati de 2000 / 2700 kg
-Modelul GPC 3045 cu furci care se ridica, ofera avantaje ergonomice și productivitate
-Modelul GPC 3055 cu pantograf  – soluția cu randament ridicat.

Pentru aplicații de picking intensive, modelul Crown  QuickPick® cu comanda de la distanta (telecomanda) ofera imbunatatiri extraordinare ale proceselor de lucru prin eliminarea miscarilor in plus, reducerea accidentelor si imbolnavirilor profesionale, precum și creșterea atentiei operatorilor asupra sarcinilor de lucru.

order-pickers-index