ANVELOPE TRELLEBORG

Marca Trelleborg exista de mai bine de 100 de ani astazi fiind cunoscuta printr-o gama larga de produse pe diferite segmante ale pietii. Strategia concernului consta in plasarea in centru a marcii Trelleborg ca o denumire premium completata cu diferite ramuri care se adreseaza diverselor necesitati ale clientilor.

Trelleborg Wheel Systems este lider de piata la nivel mondial ca producator de anvelope si roti industriale de inalta calitate pentru industria utilajelor de manipulare si ridicare a marfurilor. Trelleborg este un furnizor OEM acceptat de producatorii de stivuitoare la nivel mondial oferind o gama completa de anvelope superelastice, pneumatice, bandaje si roti industriale. Anvelopele Trelleborg sunt proiectate sa corespunda nevoilor de echipare si utilizare a utilajelor care lucreaza in industria materialelor de manipulat si ridicat marfuri. Anvelopele Trelleborg asigura cea mai buna performanta in industrie.

Trelleborg-logo

T800

Pneumatic tires

T900

Pneumatics tires

Mastersolid

Solid Resilient

Premia

Solid Resilient

Trelleborg

Solid Press-On tires

Gama de anvelope T-800 a fost dezvoltata pentru echiparea stivuitoarelor si a altor ehipamente industriale pentru a oferi performanțe bune la un preț competitiv. Desenul caii de rulare a anvelopelor T-800 oferă aderență și o tracțiune optimă. Structura constructiei anvelopei cu mai multe straturi de pliuri asezate in diagonala ii ofera o stabilitate ridicata.

Anvelopa Trelleborg T-900 este cea mai folosita de catre producatorii de stivuitoare asigurand o excelenta  performanta. Peretele lateral al anvelopei ranforsat, calea de rulare plata si compozitia speciala a componentelor anvelopei fac sa-i asigure acesteia o durata de viata lunga si o rezistenta sporita impotriva impacturilor laterale.

Mastersolid este un produs fiabil rezultat din compuși de cauciuc de calitate, acestia oferind o rezistenta marita la uzura și abraziune. De asemenea se asigura si o frecare scăzută la rulare, crescand gradul de absorbție al șocurilor, totul ducand la un produs de calitate nenecesitand intretinere.

Anvelopele Premia sunt proiectate pentru a asigura o performanta de lunga durata. Amprenta la sol prevede o uzură uniformă și stabilitate crescută a utilajului. Amestecul dintre componentele avansate si cauciucul natural permit crearea unui pneu care are o rezistență termică excelentă ducand la cresterea duratei de viata.

Bandajele  Trelleborg Press-On sunt soluția ideala pentru toate nevoile utilajelor de manipulare si ridicare a marfurilor. Acestea sunt concepute pentru a oferi o uzura mica cu un consum eficient de energie. Profilul de tractiune ofera rezistenta indelungata la uzura si distribuie greutatea incarcaturii asigurand o stabilitate excelentă.