redresoare SPE CHARGERS

03 Apr redresoare SPE CHARGERS

logo enersys

Redresoare de inalta frecventa 

Redresoarele de înaltă frecvență (HF) utilizează o clasă de convertoare care încorporează dispozitive complet controlabile de putere, cum ar fi MOSFET (Metal Oxide Semiconductor Field Effect Transistor) și IGBT (Insulated Gate Bipolar Transistor) care permit transformarea AC in DC transformare la frecvențe mult mai mari decât frecvențele de linie .

Spre deosebire de SCR, care sunt “jumătate controlate” dispozitive cu intrerupatoare turn-off, MOSFET și IGBT pot fi pornite și oprite pe deplin în orice moment din timp pentru a permite un control precis al ieșirii încărcătorului precum și punerea în aplicare a profilurilor de încărcare sofisticate.

Caldura poate fi uneori o problemă pentru aceste încărcătoare. În mod obișnuit ventilatoarele sunt necesare pentru a menține componentele din interiorul încărcătorului în parametrii de temperatură si funcționare.

Redresoarele de înaltă frecvență sunt printre cele mai eficiente aparate în materie de conversie (de obicei peste 92%), cu factori de putere in apropiere de unitate (0). Aceste caracteristici permit costuri mai mici cu infrastructura electrica datorita faptului ca sunt necesari curenti  mult mai mici pentru diversele acctionari.

De asemenea, în funcție de model, dimensiunea încărcătorului este semnificativ mai mica și mai ușora decât modelele standard sau SCR.

smaller and lighter than either the Ferroresonant or SCR chargers.

  • Tehnologia avansată care încorporează dispozitive IGBT si MOSFET pentru frecvențe mai mari
  • Controlul precis al încărcării si al curentului de ieșire, cu selectarea diverselor profiluri de incarcare pentru a preveni supraîncărcarea
  • Controlul foarte eficient al puterii înseamnă costuri electrice mai mici
  • Dimensiuni mai mici și mai ușoare în greutate decât încărcătoarele standard

Hawker Life Modular Chargers

Hawker LifeSpeed IQ Chargers

No Comments

Post A Comment