Acumulatori de tracțiune AGM Trojan

Reliant™ Line – Trojan U.S.A. – Absorbed Glass Mat (AGM)

Aceste baterii AGM ale mărcii Trojan prezintă o concepție a elementelor lor care oferă o direcție nouă în tehnologia AGM. Fiind singura adevărată baterie deep-cycle AGM pe piață astăzi, Reliant este concepută cu tehnologie avansată care asigură performanțe deosebite și energie înmagazinată ridicată, oferind calitatea excepțională și fiabilitatea pentru care sunt recunoscute bateriile Trojan.

Tehnologia C-Max, unică la gama Reliant, încorporează o gamă largă de caracteristici care nu se găsesc în multe din ofertele de baterii AGM ale momentului, incluzând o formulă proprie a pastei, separator aparte de concurență, carcasă de polimer special și maximul de număr de capace de ventilație cu para-flacără. Aceste elemente combinate asigură un nivel total crescut al energiei înmagazinate, maximizând menținerea performanței, menținerea calității și mărirea durabilității.

Ca leader mondial în fabricarea bateriilor deep-cycle pentru mai mult de 85 de ani, Trojan a dezvoltat Reliant™ AGM cu tehnologia C-Max pentru o gamă largă de aplicații care vor beneficia de caracterisiticile cu adevărat deep-cycle: platforme ridicătoare pentru lucrul la înalțime, mașini de curățat pardoseala, mașinute de golf, invertoare, utilaje de stivuit, utilaje pentru industria de petrol și gaze, mașinute cu scopuri recreaționale, echipamente telecom și în industria energiilor regenerabile. Gama Reliant AGM este, de asemenea, destinată să alimenteze echipamente folosite în locații unde regulamentele cer folosirea bateriilor care nu se varsă, spre exemplu aeroporturi, centre de sănătate, centre comerciale și instituții educaționale. Bateriile Reliant AGM sunt gândite special pentru performanța deep-cycle de către echipa de inginerie Trojan, care include mai mult de 200 de ani de experiență combinată în tehnologia bateriilor deep-cycle. Construite în SUA, la unitatea de producție cu tehnologie de vârf din Sandersville, Georgia, bateriile Reliant AGM înglobează componente premium și tehnici de fabricație superioare. Gama Reliant AGM este, de asemenea, asigurată de suportul tehnic al Trojan, dar și de distribuitorii din toată lumea. 

Deep-Cycle AGM

Bateriile Trojan deep-cycle AGM (Absorbed Glass Mat) fără întreținere asigură un număr de elemente constructive destinate asigurării performanțelor optime. Plăcile robuste și separatorii extind viața bateriei Trojan deep-cycle AGM în funcționare ciclică, în timp ce proiectarea cu ajutorul calculatorului a fost folosită pentru optimizarea densității de energie.  Bateriile Trojan deep-cycle AGM tolerează temperaturi scăzute, șocuri și vibrații și au o rezistență internă scăzută pentru descărcări la curenți mari și eficiență crescută la încărcare.