Acumulatori cu electrolit Trojan

AC Series™

Bateriile Trojan – cel mai cunoscut nume în domeniul producerii bateriilor cu ciclu mare de descărcare – oferă seria AC de acumulatori special concepuți pentru a satisface nevoile din domeniul mașinilor de curățat, precum și a platformelor electrice ridicătoare.
Seria AC oferă o gamă largă de baterii cu electrolit în varianta de 6 volți și 12 volți și oferă numeroase caracteristici și avantaje în plus față de bateriile concurente, printre care:
Maxguard® Design Separator Avansat și Alpha Plus® pastă pentru plăcile bateriei, performanță de vârf în industrie și costuri generale de întreținere mai mici.
Posibilitatea alegerii a două tipuri de carcase: bacul Polyon ™ cu durabilitate excepțională în aplicații și servicii grele sau o altă carcasă cu un desen generic pentru aplicații standard.
Seria AC Trojan oferă o putere ridicată la capacitate mică pentru a satisface necesitățile aplicației.
Cu Seria AC Trojan vă puteți aștepta la disponibilitate maximă și ore de muncă mai puține.

Plus Series™

Bateriile Trojan – cel mai cunoscut nume printre producătorii de baterii cu ciclu adânc de descărcare – oferă cea mai nouă tehnologie și aplicații inovative în seria de baterii Plus.

Bateriile Trojan’Plus Series™ dezvoltă capacități premium de neegalat și beneficii pentru toți clienții lor, incluzând noile tehnologii Maxguard® Advanced Design Separator și Alpha Plus® Paste cu tehnologia T2.

Aceste caracteristici și beneficii includ:

 • Trojan’s SureVent™ capacul de aerisire care face completarea cu apă a bateriei mai sigură, mai ușoară și mai rapidă.
 • Indicatorul de nivel al electrolitului care oferă o diagnosticare precisă a nevoii de completare cu apă.
 • Terminalele încorporate oferă o durabilitate foarte mare a acestora.

Baterii pentru vehicule marine 

Bateriile de pornire Trojan de 12V cu electrolit beneficiază de tehnologia T2 și sunt proiectate pentru o capacitate susținută, ducând la o exploatare mai mare în condiții de mediu deschise.

Construcția foarte robustă, performanțele remarcabile și durata mare de viață fac ca acest tip de baterii de 12V să fie alegerea ideală într-o gamă întreagă de aplicații marine și RV.

Seria Trojan cu electrolit

Bateriile Trojan cu electrolit si ciclu adânc de descărcare  reprezintă vârful de lance al produselor Trojan.

Proiectate să ofere o durabilitate cât mai mare și performanțe remarcabile, Trojan’s Signature Line sunt perfecte pentru folosirea în sistemele de energie regenerabilă, unde cel mai important criteriu îl reprezintă cel mai mic cost pe ciclu de viață al bateriei. Pentru a asigura o putere crescută, bateriile sunt construite cu tehnologia T2 pentru un maximum de performanță și o durată de viață mai mare.

 • Trojan’s Grid Technology – grilajul este realizat dintr-un aliaj plumb antimoniu, destinat să fie utilizat împreună cu Trojan’s Alpha Plus® Paste cu tehnologia T2. Configurația de ansamblu matricial este optimizată pentru a îmbunătăți fluxul de curent prin intermediul rețelei grilă, oferind o performanță excepțională bateriei, reducând timpii morți și, de asemenea, costurile totale de întreținere.
 • Separatorii Trojan Maxguard T2 includ o geometrie cu mai multe nervuri, care păstrează canalele deschise pentru îmbunătățirea reacțiilor electrochimice în timp ce reduc riscul de stratificare. Separatorul Maxguard T2 îmbunătățește performanța, mărește viața bateriei, scăzând, în același timp, costurile de operare.
 • Alpha Plus® Paste cu tehnologia T2 este o pastă de înaltă densitate, proiectată să ofere bateriei calități îmbunătățite de funcționare. Împreună, pasta și tehnologia T2 fac să crească atât capacitatea susținută, cât și totalul general de amperi-oră care rezultă într-o putere mai mare de funcționare pentru aplicația dumneavoastră. Este un motiv cheie pentru bateriile Trojan față de concurența existentă pe piață.

Seria Premium cu electrolit

Bateriile premium sunt optimizate pentru aplicațiile energiei regenerabile, care funcționează în condiții dificile, cum ar fi temperaturile fluctuante sau extreme, locații la distanță și o natură intermitentă a generării de energie solară și eoliană.

Concepute cu o durată de viață de 10 ani, bateriile Trojan premium cu electrolit cu ciclu mare de descărcare sunt proiectate pentru a rezista condițiilor riguroase ale aplicațiilor de energie regenerabilă. Strategia Trojan este axată pe un singur obiectiv – producerea bateriilor de cea mai bună calitate din industrie, motiv pentru care linia Trojan Premium este testată la standardele IEC.

Caracteristicile bateriilor Premium:

 • Alpha Plus® Paste cu tehnologia T2  care optimizează dezvoltarea porozității în materialul activ care să permită acestuia să fie utilizat mai eficient. Acest lucru are ca rezultat o performanță mai susținută a bateriei pe o perioadă mai lungă de timp.
 • DuraGrid™ Design oferă o structură a grilajului mai groasă care rezistă la coroziune, iar atunci când este în combinație cu pasta Alpha Plus și cu tehnologia T2, crește durata de viață a bateriei.
 • Separatorul Maxguard® XL  este disponibil exclusiv în linia de baterii Premium și Industriale de la Trojan. Acesta dispune de un desen cu canale largi, care crește fluxul de acid pentru o performanță optimă a bateriei și oferă chiar și o mai mare rezistență la stratificare.
 • Bacul  Polyon™ are un desen ultra-robust, care protejează împotriva daunelor cauzate de condițiile dure de mediu, cum ar fi umezeala și murdăria, prezentând și măsuri de protecție împotriva potențialelor scurgeri acide.

Bateriile Trojan Industriale cu o durată de viață de 2800 cicluri la 50% DOD.

Bateriile industriale Trojan cu ciclu adânc de descărcare sunt proiectate în special pentru a sprijini sistemele de energie din surse regenerabile cu sarcini zilnice mari, în cazul în care bateriile au un ciclu de lucru regulat. Aceste baterii de mare capacitate amperi-oră sunt ideale pentru a fi utilizate în sistemele mari în afara rețelei fotovoltaice (PV), sisteme fotovoltaice hibride, sistemele fotovoltaice legate grilă cu baterie de rezervă, sistemele inteligente de vârf grilă de schimbare și o varietate de alte aplicații.

Testată pentru a îndeplini standardele, atât IEC, cât și BCI, linia industrială prezintă tehnologii avansate de baterii care oferă multă putere. Linia industrială Trojan este combinația perfectă de performanță și funcționare, și caracteristici incluzând:

 • Alpha Plus® Paste cu tehnologia T2  care optimizează dezvoltarea porozității în materialul activ, care să permită acestuia să fie utilizat mai eficient. Acest lucru are ca rezultat o performanță mai susținută a bateriei pe o perioadă mai lungă de timp.
 • DuraGrid™ Design oferă o structură a grilajului mai groasă, care rezistă la coroziune, iar atunci când este în combinație cu pasta Alpha Plus și cu tehnologia T2, crește durata de viață a bateriei.
 • Ambalaj ramforsat de protecție – o combinație de cinci elemente ce au scopul de a proteja partea de jos a plăcilor. Aceste avansate măsuri de protecție a plăcilor împotriva descuamării asigură performanța electrochimică a materialelor active ale bateriei și îmbunătățirea performanței generale.
 • Separatorul Maxguard® XL  este disponibil exclusiv în linia de baterii Premium și Industriale de la Trojan. Acesta dispune de un desen cu canale largi, care crește fluxul de acid pentru o performanță optimă a bateriei și oferă chiar și o mai mare rezistență la stratificare.
 • Construcția robustă și desenul inteligent – include celule detașabile 2 volți asamblate într-o carcasă din polipropilenă robustă, grupate apoi într-un bac de polietilenă secundar de retenție pentru a forma o baterie de mare capacitate de 4 volți sau de 6 volți. Design-ul inteligent protejează împotriva daunelor cauzate de condiții aspre de mediu, cum ar fi umiditate și murdărie, măsuri de protecție împotriva scurgerilor acide și prevede o întreținere mai ușoară.