CROWN lansează noua serie de reachtruck ESR 1000

28 Aug CROWN lansează noua serie de reachtruck ESR 1000

La începutul lunii august 2019 Crown a lansat o nouă serie de reachtruck-uri, ESR 1000, cu sistemul de operare Gena®.

Familia de produse include modelul ESR 1020 cu șasiu îngust, modelul ESR 1040 – ce înglobează soluții fără a compromite durabilitatea sau confortul operatorului, și modelul ESR 1060 pentru utilizare intensivă.

Seria Crown ESR 1000, revoluție în intralogistică

Seria Crown ESR 1000: o nouă revoluție în intralogistică

Noul sistem de operare Gena creează o experiență sigură și intuitivă pentru operator, prin intermediul unui touchscreen color de 7 inch cu o varietare de widget-uri ce pot fi personalizate și sisteme de asistență precum Auto Height Select și Capacity Data Monitor. Sistemul InfoLink® este perfect integrat în noua soluție de operare Gena și poate fi activat la solicitarea clientului, contra unui tarif. Display-ul Gena oferă o varietate de noi funcții în ceea ce privește siguranța și îndrumarea. Conexiunea completă prin GSM și WiFi face ca seria ESR 1000 să se potrivească perfect pentru provocările ridicate de conceptele Logistics 4.0 și Internet of Things (IoT).

În ceea ce privește ergonomia, seria ESR 1000 oferă, de asemenea, o multitudine de inovații și optimizări, precum cotiera D4 cu designul complet schimbat sau dotări opționale precum acoperișul panoramic și portul USB pentru încărcarea dispozitivelor mobile.

Cu tehnologia opțională Xpress LowerTM, viteza de coborâre a catargului a fost dublată la 1.1 m/s, lucru unic pe piață. Această caracteristică ajută la creșterea productivității cu până la 21%. Funcțiile regenerative de coborâre și frânare permit reducerea consumului de energie cu până la 11%, iar OnTracTM Anti-Slip Tranction Control asigură performanțe optime din punct de vedere al tracțiunii pentru aplicațiile din medii umede, cu praf sau cu temperaturi sub 0oC.

După 25 de ani de reachtruck-uri ESR, a șasea generație stabilește noi criterii de referință în design, conexiune și tehnologie. Crown ESR 1000 cu noul sistem de operare Gena va revoluționa piața de intralogistică!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.