03 Apr De ce e avantajos să ne trimiți o cerere de ofertă ACUM?

Cui i-ar strica în depozit un transpalet manual în plus, primit gratuit? Cu siguranță, nu celor care sunt ocupați în perioada aceasta complicată cu mutatul cât mai rapid al mărfurilor și al paleților. Să nu uităm că deși o mare parte a economiei e închisă forțat, din cauza pandemiei de COVID-19, totuși sunt în continuare ramuri economice care nu doar că funcționează la parametri de top, dar o duc mai bine ca niciodată: comerțul online, hypermarketurile, producția de măști și dezinfectanți etc.

Tocmai de aceea, vrem să venim în întâmpinarea tuturor afacerilor românești, chiar și a acelora care din păcate au mai puțină activitate în această perioadă, cu următoarea propunere:

Trimiteți-ne o cerere de ofertă în perioada stării de urgență pentru un stivuitor (indiferent de tip: diesel, GPL, VNA etc.) și vă garantăm necondiționat că:
a) oferta va fi valabilă 2 luni (în loc de o lună, cât ar fi în mod normal), și
b) dacă oferta solicitată în această perioadă se concretizează, veți beneficia gratuit, pe lângă utilajul propriu-zis, de un transpalet manual Noblelift (calitate: premium, 2.5 tone).

Condiții?

Promoția este valabilă pentru absolut toți clienții care ne trimit o solicitare de cerere de ofertă în perioada stării de urgență.
Cele 2 luni se calculează din momentul trimiterii ofertei către client, chiar dacă e posibil ca noi să vă răspundem după încheierea stării de urgență.
Transpaletul Noblelift va fi livrat odată cu utilajul achiziționat.

Așadar, studiați gama de stivuitoare noi diesel / GPL și de electrostivuitoare comercializate de noi, și apoi trimiteți-ne o cerere de ofertă.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.