Redresoare și acumulatori EnerSys

EnerSys este liderul mondial în soluții pentru stocarea energiei în aplicațiile industriale. Redresoarele și acumulatorii de tracțiune sunt utilizați în industria utilajelor de ridicat precum și la alte vehicule acționate electric. Acumulatorii care asigură rezervă de putere sunt folosiți în telecomunicații, în industria utilitatilor, ca surse de alimentare neintreruptibile și numeroase aplicații care necesită soluții de stocare a energiei inclusiv în domeniul medical, industria de apărare și cea aerospațială. EnerSys oferă de asemenea servicii post-vânzare și de asistență clienților din peste 100 de țări prin intermediul filialelor de vânzări și locații de producție din întreaga lume.

Hawker Perfect Plus motive power

Hawker Perfect Plus asigură un înalt nivel de putere pentru toate echipamentele industriale fiind foarte fiabile pentru orice tip de aplicație, de la cele mai simple cu o capacitate mică de ridicare până la cele mai solicitante aplicații cu lucrul în mai multe schimburi. Acumulatorii Hawker Perfect Plus asigură un nivel înalt de descărcare datorită componentelor de calitate folosite în construcția plăcilor pozitive.

Hawker Water Less

Acumulatorii Hawker Water Less 20 sunt capabili să opereze un număr de 100 cicluri de încărcare descărcare până să fie nevoie de completarea electrolitului cu apă. Bateriile standard cu redresoare de 50Hz ar trebui în mod normal să fie verificate și completat nivelul electrolitului săptămânal ajungându-se astfel ca la un interval de 20 săptămâni să se reducă costurile cu forța de muncă cu aproximativ 90%!

Hawker Ironclad

Acumulatorii Hawker Ironclad au fost produși pentru piața din USA  de mai bine de 100 de ani. Acumulatorii s-au dovedit a fi foarte fiabili și robuști în diferite aplicații industriale și moduri de lucru. Bateriile sunt proiectate cu plăcile pozitive de tip pătrat care dezvoltă puteri și tensiuni de lucru mai mari ducât la o exploatare mai intensă și o durată de viață mai mare.

Hawker ATEX

Bateriile Hawker ATEX sunt o gamă specială a acumulatorilor de tracțiune folosind un bac special proiectat și certificat pentru uzul în zone speciale în care există condiții de producere a gazelor sau se lucrează cu substanțe explozive sau praf inflamabil. Bateriile sunt concepute pentru alimentarea motoarelor electrice ale echipamentelor care lucrează în medii cu posibilitate ridicată de explozie.

Hawker Evolution

Bateriile Hawker Evolution sunt baterii la care electrolitul se găsește sub forma unui gel acceptând descărcări de până la 80% din capacitatea acumulatorului. Această gamă este adecvata pentru utilizare pe  stivuitoare, transpalete electrice precum și alte vehicule electrice sau sisteme automate de transport  cu o utilizare redusă sau normală.

NexSys

Gama de baterii NexSys™ de înaltă performanță cu elemenți de 2V oferă posibilitatea încărcării rapide a bateriei încărcarea putându-se face și atunci când există posibilitatea unei scurte pauze. Sunt baterii care nu necesită întreținere și aduc semnificative beneficii operaționale cu costuri reduse precum și o durată de viață mai mare comparativ cu tradiționalele baterii cu electrolit sau gel.

Chargers

Redresoarele modulare Hawker Lifetech and Life iQ Modular au fost concepute pentru a asigura o încărcare rapidă și de calitatea bateriilor de tracțiune. Vin în continuarea succesului redresoarelor modulare de 7Kw. Încărcătoarele modulare HF asigură cele mai mari cererei ale pieței de echipamente de manipulat mărfuri.