Motostivuitoare diesel Hangcha  seria XF 8-12 tone, motor stage V

Rezumatul avantajelor

 • capacitate de ridicare de 8-12 tone;
 • motor DIESEL Deutz TCD3.6 L4 F 3600 cmc, 85 kW, 2200 rpm;
 • viteză maximă ridicare furci 33 cm/s;
 • transmisie hidrodinamică, viteză max. 31 km / h;
 • sistem de frânare hidraulic saboți/tambur cu acumulator;
 • Util SPC: peste 40 de tehnicieni service permanent la dispoziția clienților, oriunde în țară.

Caracteristici

Noua serie pentru încărcături de mare tonaj (8-12 tone) de la HANGCHA  este rezultatul a peste 30 de ani de experiență în producția de moto- și electro-stivuitoare, combinate cu cele mai mari inovații tehnologice din domeniu. Dezvoltatorii HANGCHA au avut în vedere în vedere creșterea productivității echipamentelor, sporind siguranța, confortul și eficiența acestor, prin reducerea timpilor morți și a emisiilor nocive. Astfel, au creat aceasta linie de motostivuitoare echilibrate și contrabalansate, care funcționează prin motoare de combustie internă.

Productivitate

Dotate cu senzori hidraulici dinamici, pentru detectarea greutății încărcăturii transportate și adaptarea automată a sistemului de direcție la nevoile apărute, aceste motostivuitoare se află la vârful eficienței posibile, cu tehnologia disponibilă la momentul actual. Sistemul inteligent de iluminare optimizează consumul de energie al bateriei, în timp ce consumul de carburant a fost redus prin introducerea noilor sisteme. Toate acestea duc la un grad de productivitate ridicat, cu o reducere la minim a timpilor morți și a costurilor de operare a aparatelor. Astfel, este asigurată și atingerea vitezelor maxime posibile de fiecare dată, raportat la nivelul de încărcătură, pentru ca operatorii dumneavoastră să călătorească în condiții de siguranță mereu. Motostivuitoarele sunt echipate cu o bază ultra-lată, anvelope de tracțiune ridicată și frâne îmbunătățite. Mai mult decât atât, echipamentele sunt proiectate cu o axă de direcție întărită, care ajută la menținerea consumului scăzut de carburant și la scăderea nivelelor de energie risipită.

Grija pentru mediul înconjurător

Majoritatea elementelor acestor motostivuitoare sunt ecologice și ajută la reducerea emisiilor de substanțe nocive pe parcursul duratei de viață a aparatelor, păstrând – în același timp – și locurile de muncă mai curate. Toate motoarele Diesel folosite de HANGCHA sunt în conformitate cu normele UE pentru emisii, iar vehiculele vin prevăzute cu saboți de frână fără azbest și garnituri de etanșare ecologice.

Confort

În dezvoltarea și producția motostivuitoarelor din seria dedicată încărcăturilor de mare tonaj, o altă preocupare principală a fost asigurarea confortului maxim posibil operatorului aparatelor. Astfel, vehiculele sunt prevăzute cu amortizoare și transmisie îmbunătățite, care ajută la estomparea vibrațiilor care ajung la operatori. Bineînțeles, deoarece confortul sporit al operatorului contribuie la creșterea productivității, au fost adăugate și un volan cu diametru mai mic, scaun cu absorbție de șoc, care nu doar că îl protejează pe operatorul dumneavoastră de posibile dureri și disconforturi fizice, ci reduc și nivelele de zgomot pe care acesta trebuie să le suporte.

Mentenanță ușoară

Față de seriile dedicate încărcăturilor de greutate mai mică, șasiul, catargul și axul față/spate sunt ranforsate, special pentru a putea suporta greutățile ridicate. În plus, toate componentele electrice și electronice sunt water-proof, iar siguranțele și controalele se situează în panoul de control care este ușor accesibil, dar închis, astfel încât praful și apa să nu ajungă la el. Absolut toate componentele care necesită verificări periodice sunt ușor de accesat, de la filtrul de aer, la joja de ulei. Toate acestea, doar pentru a putea jongla cu timpii de mentenanță.

 

Dotări opționale

 • Cabină
 • Încălzitor
 • Oglinzi retrovizoare
 • Furci de diverse lungimi
 • Frână pe disc umedă
 • Catarge de diverse dimensiuni
 • Diferite atașamente
 • Sistem OPS
 • Alte opțiuni/modificări.