Motostivuitoare GPL Hangcha CPDC 15/18/20/25/30/35 XH1F și XH3F stage V

Rezumatul avantajelor

 • capacitate de ridicare de 1,5-3,5 tone;
 • catarge duplex cu înălțime de ridicare până la 6 metri;
 • catarge triplex cu înălțime de ridicare până la 7 metri;
 • motor DIESEL Kubota V2203, 30,8kW, 2197cmc;
 • transmisie hidrodinamică, sistem de frânare clasic saboți/tambur;
 • servodirecție hidraulică;
 • Util SPC: peste 40 de tehnicieni service permanent la dispoziția clienților, oriunde în țară.

Modele pe stoc. Plasați o cerere de ofertă online descriind cât mai precis ce anume căutați.

Caracteristici

Noua serie XF de la HANGCHA  este rezultatul a peste 30 de ani de experiență în producția de moto- și electro-stivuitoare, combinate cu cele mai mari inovații tehnologice din domeniu. Dezvoltatorii HANGCHA au avut în vedere în vedere creșterea productivității echipamentelor, sporind siguranța, confortul și eficiența acestor, prin reducerea timpilor morți și a emisiilor nocive.

Productivitate

Dotate cu senzori hidraulici dinamici, pentru detectarea greutății încărcăturii transportate și adaptarea automată a sistemului de direcție la nevoile apărute, aceste motostivuitoare se află la vârful eficienței posibile, cu tehnologia disponibilă la momentul actual. Sistemul inteligent de iluminare optimizează consumul de energie al bateriei, în timp ce consumul de carburant a fost redus prin introducerea noilor sisteme. Toate acestea duc la un grad de productivitate ridicat, cu o reducere la minim a timpilor morți și a costurilor de operare a aparatelor.

Confort

În dezvoltarea și producția motostivuitoarelor din seria dedicată XF 5.0-7.0 tone, o altă preocupare principală a fost asigurarea confortului maxim posibil operatorului aparatelor. Astfel, vehiculele sunt prevăzute cu amortizoare și transmisie îmbunătățite, care ajută la estomparea vibrațiilor care ajung la operatori. Bineînțeles, deoarece confortul sporit al operatorului contribuie la creșterea productivității.

Grija pentru mediul înconjurător

Majoritatea elementelor acestor motostivuitoare sunt ecologice și ajută la reducerea emisiilor de substanțe nocive pe parcursul duratei de viață a aparatelor, păstrând – în același timp – și locurile de muncă mai curate. Toate motoarele Diesel folosite de HANGCHA sunt în conformitate cu normele UE pentru emisii, iar vehiculele vin prevăzute cu saboți de frână fără azbest.

Mentenanță ușoară

Designul proiectat cu mare grijă ușurează accesul și vizibilitatea pentru constatări și servisări mai rapide. Accesibilitatea la elementele care necesită mentenanță ajută nu doar la scăderea timpilor morți, ci și la scăderea prețurilor de servisare.

Dotări opționale

 • Frână pe disc umedă
 • Catarge de diverse dimensiuni
 • Diferite atașamente
 • Alte opțiuni/modificări.