Anvelope Trelleborg

Marca de anvelope Trelleborg există de mai bine de 100 de ani astăzi fiind cunoscută printr-o gamă largă de produse pe diferite segmente ale pieții. Strategia concernului constă în plasarea în centru a mărcii Trelleborg ca o denumire premium completată cu diferite ramuri care se adresează diverselor necesități ale clienților.

Trelleborg Wheel Systems este lider de piață la nivel mondial ca producator de anvelope și roți industriale de înaltă calitate pentru industria utilajelor de manipulare și ridicare a mărfurilor. Trelleborg este un furnizor OEM acceptat de producătorii de stivuitoare la nivel mondial oferind o gamă completă de anvelope superelastice, pneumatice, bandaje și roți industriale. Anvelopele Trelleborg sunt proiectate să corespundă nevoilor de echipare și utilizare a utilajelor care lucrează în industria materialelor de manipulat și ridicat mărfuri. Anvelopele Trelleborg asigură cea mai bună performanță în industrie.

Nou! Comandați anvelope Trelleborg online, direct de pe Util123.ro »

T800

Pneumatic tires

T900

Pneumatics tires

Mastersolid

Solid Resilient

Premia

Solid Resilient

Trelleborg

Solid Press-On tires

Gama de anvelope T-800 a fost dezvoltată pentru echiparea stivuitoarelor și a altor ehipamente industriale pentru a oferi performanțe bune la un preț competitiv. Desenul căii de rulare a anvelopelor T-800 oferă aderență și o tracțiune optimă. Structura construcției anvelopei cu mai multe straturi de pliuri așezate în diagonală îi oferă o stabilitate ridicată.

Anvelopa Trelleborg T-900 este cea mai folosită de către producătorii de stivuitoare asigurând o excelentă  performanță. Peretele lateral al anvelopei ranforsat, calea de rulare plată și compoziția specială a componentelor anvelopei fac să-i asigure acesteia o durată de viață lungă și o rezistență sporită împotriva impacturilor laterale.

Mastersolid este un produs fiabil rezultat din compuși de cauciuc de calitate, aceștia oferind o rezistență mărită la uzură și abraziune. De asemenea se asigură și o frecare scăzută la rulare, crescând gradul de absorbție al șocurilor, totul ducând la un produs de calitate nenecesitând întreținere.

Anvelopele Premia sunt proiectate pentru a asigura o performanță de lungă durată. Amprenta la sol prevede o uzură uniformă și stabilitate crescută a utilajului. Amestecul dintre componentele avansate și cauciucul natural permit crearea unui pneu care are o rezistență termică excelentă ducând la creșterea duratei de viață.

Bandajele  Trelleborg Press-On sunt soluția ideală pentru toate nevoile utilajelor de manipulare și ridicare a mărfurilor. Acestea sunt concepute pentru a oferi o uzură mică cu un consum eficient de energie. Profilul de tracțiune oferă rezistență îndelungată la uzură și distribuie greutatea încărcăturii asigurând o stabilitate excelentă.