• capacitate de transport de 3,0to
  • înălțime maximă de ridicare furci 230mm
  • furci 1150mm standard, opțional 800-2400mm
  • viteză de deplasare de până la 14.5 km/h
  • acumulator industrial 24V 310-756 Ah

Transpalete electrice cu operator pe platforma CROWN PR4500

Siguranța și confortul operatorului

 

Postul operatorului este proiectat pentru a facilita așezarea operatorului în mai multe poziții, pentru o vizibilitate perfectă înainte/înapoi pe timpul deplasării sau a manevrării sarcinii.

Unitatea de tracțiune motor-reductor

Cea mai mare și mai durabilă unitate motrice din clasa sa. Este asigurată și sus și jos pentru a suporta șocurile trecerilor frecvente peste denivelările rampelor de încărcare. Motorul de tracțiune de curent alternativ are o putere de 4 kW și este suficient pentru cele mai intense aplicații.

Viteza

 

Vitezele mari de deplasare sunt posibile datorită tehnologiei Access 1-2-3 și a controlului AC de ultimă oră.

Prin sistemul interactiv, atât vitezele maxime cât și accelerarea, decelerarea și frânarea pot fi personalizate în funcție de limitele aplicației și aptitudinile operatorului.

Roata motrice

Cea mai mare roată de tracțiune din această clasă de echipamente îmbunătățește tracțiunea și are o durată de viață superioară chiar în aplicații de traversare a rampelor de încărcare. Roata de tracțiune este prinsă dinspre ambele părți pentru distribuirea egală a impacturilor la șocuri mecanice care survin la trecerile peste denivelări.

Accesibilitatea operațiilor de service

 

Tehnologia Access 1-2-3 oferă un sistem de diagnosticare avansat, precum și un modul de testare componente care permite găsirea rapidă a problemei. Mai mult, sistemul Crown InfoPoint™ completează Access 1-2-3 pentru un service simplu și de înaltă calitate.

Accesibilitatea la principalele componente este simplă și rapidă prin desfacerea capotei superioare și deschiderea pe balamale a capotei laterale.