• poziția de condus : în picioare
  • capacitate de transport 2,0to, h max. 297mm
  • furci cu lungimi de 1000-2400mm
  • viteză de deplasare de până la 12.5 km/h
  • acumulator tracțiune 24V 315-465Ah
  • poziția de condus : așezat
  • capacitate de transport 2,0to, h max. 297mm
  • furci cu lungimi de 1000-2400mm
  • viteză de deplasare de până la 12.5 km/h
  • acumulator tracțiune 24V 315-465Ah

Gama de transpalete electrice cu post de operator Crown RT4000

Sistemul electric

Transpaletele electrice  Crown  RT4000 sunt acționate de un sistem electric pe tensiune de 24V, cu echipări de acumulatori de la 315Ah pana la 465Ah la varianta condusă din picioare, respectiv 465Ah pentru varianta condusă așezat.

 

Tehnologia Crown Access 1 2 3® conferă optimum de performanță și control prin coordonarea inteligentă a tuturor sistemelor utilajului. Sistemul Crown Access 1 2 3® include diagnosticarea “on-board” care permite tehnicienilor de service să vadă direct inputurile și outputurile legate de fiecare operație. Nu este nevoie de laptop sau de un alt terminal. Display-ul cu tastatură oferă o intervanță convenabilă pentru operatori, ținându-i informați despre schimbările cu impact în nivelul de performanțe ale echipamentului și permițându-le să selecteze din 3 profile de performanțe. Reglajul parametrilor de performanță poate fi făcut de la display pentru a personaliza comportamentul echipamentului pentru diverse aplicații cu cerințe specifice sau conform solicitărilor operatorilor. Pot fi alocate coduri PIN operatorilor, iar acestea să corespundă unui anumit nivel de performanțe ale utilajului.

Unitatea de tracțiune motor-reductor

Cea mai mare și mai durabilă unitate motrice din clasa sa. Este asigurată și sus și jos pentru a suporta șocurile trecerilor frecvente peste denivelările rampelor de încarcare. Motorul de tracțiune de curent alternativ are o putere de 4 kW și este suficient pentru cele mai intense aplicații.

Furcile

Sistemul complet ajustabil configurat cu role duble de intrare/ieșire în/din palet combinat cu sistemul de asistență în rampă, conferă o manevrabilitate sigură și precisă.

Roata motrice

Cea mai mare roată de tracțiune din această clasă de echipamente îmbunătățește tracțiunea și are o durată de viață superioară chiar în aplicații de traversare a rampelor de încărcare. Roata de tracțiune este prinsă dinspre ambele părți pentru distribuirea egală a impacturilor la șocuri mecanice care survin la trecerile peste denivelări.

Sistemul de frânare

Sistemul de frânare e-GEN®, exclusiv Crown, foloșeste puterea motorului AC pentru a livra frânare fiabilă fără frecare pentru o viață lungă a echipamentului. Sistemul de frânare este fără întreținere.

 

Funcția de Brake Override (ignorare frânare) permite deplasarea echipamentului la viteză foarte mică cu timona în poziție verticală, pentru necesarul de lucru în spații mici.