• capacitate de transport de 2,0to
 • înălțime maximă de ridicare furci 210mm
 • furci 1150mm standard, opțional 800-2400mm
 • motor AC 3,0kW, viteză max. 6km/h
 • acumulator de tracțiune 24V 230-375 Ah
 • capacitate de transport de 2,0to
 • înălțime maximă de ridicare furci 210mm
 • furci 1150mm standard, opțional 800-2400mm
 • motor AC 4,0kW, viteză max. 12,5km/h
 • acumulator de tracțiune 24V 230/375/465 Ah
 • capacitate de transport de 2,5to
 • înălțime maximă de ridicare furci 210mm
 • furci 1150mm standard, opțional 800-2400mm
 • motor AC 4,0kW, servo-direcție
 • acumulator de tracțiune 24V 230/375 /465Ah

Transpalete electrice cu platforma operator CROWN WT3000

Sistemul electric

Transpaletele electrice cu platormă pentru operator Crown sunt acționate de un sistem electric pe tensiune de 24V, cu echipări de acumulatori de la 230Ah până la 465Ah.

 

Tehnologia Crown Access 1 2 3® conferă optimum de performanță și control prin coordonarea inteligentă a tuturor sistemelor utilajului. Sistemul Crown Access 1 2 3® include diagnosticarea “on-board” care permite tehnicienilor de service să vadă direct inputurile și outputurile legate de fiecare operație. Nu este nevoie de laptop sau de un alt terminal. Display-ul cu tastatură oferă o intervanță convenabilă pentru operatori, ținându-i informați despre schimbările cu impact în nivelul de performanțe ale echipamentului și permițându-le să selecteze din 3 profile de performanțe. Reglajul parametrilor de performanță poate fi făcut de la display pentru a personaliza comportamentul echipamentului pentru diverse aplicații cu cerințe specifice sau conform solicitărilor operatorilor. Pot fi alocate coduri PIN operatorilor, iar acestea să corespundă unui anumit nivel de performanță a utilajului.

Furcile

Proiectul Crown canal tip “C” folosește în producția furcilor tablă de oțel de 8 mm și un sistem de legătură cu tijă de tragere pentru a asigura rezistența la stres a materialului pentru o perioadă de viață foarte lungă. Sistemul de tragere roți cu tijă reglabilă asigură alinierea corectă a rolelor pentru a le oferi o durată de utilizare maximă, o poziție optimă de intrare în palet și o stabilitate mărită. Mai mult, construcția închisă a vârfurilor evită acumularea de materiale străine.

Dispozitive de condus și control

Timona Crown X10® a fost proiectată pentru acționarea simultană cu o singură mână a tuturor funcțiilor și pentru conducerea în poziție laterală cu vizibilitate maximă în ambele direcții de deplasare. Fluturele de selectare direcție de mers înainte/înapoi permite manevrarea fină în zone și aplicații în care precizia este un factor critic. Mânerele sunt acoperite cu uretan pentru a proteja mâinile de temperaturi scăzute și șocuri. Claxonul este integrat în mânere pentru a fi acționat instantaneu la nevoie, fără mișcări suplimentare. Un selector iepure/broască țestoasă oferă posibilitatea alegerii  între două profile de performanțe de tracțiune, în funcție de experiența operatorilor sau de cerințele specifice ale aplicației.

 

În poziția “stând pe platformă” geometria și cinematica timonei și a platformei conferă maximum de control și stabilitate a echipamentului. În poziția conducerii pedestre, poziția joasă a timonei permite o vizibilitate perfectă și facilitează manevrarea în zone aglomerate.

 

Disponibilitatea servodirecției (standard la WT3060 și opțional la WT3040) îmbunătățește manevrabilitatea și gradul de responsivitate ale utilajului, chiar când sunt manevrate sarcini grele. Un sistem integrat inteligent de feed-back analizează parametrii de lucru și reglează intensitatea servo-direcției pentru o conducere ușoară și de încredere și, combinat cu sistemul de reducere de viteză în curbe, conferă performanțe de tracțiune de top.

Platformă operator

Platforma pliabilă FlexRide™ reduce transferul șocurilor către operator cu mai mult de 80%. Marginile rampei de încărcare vor putea fi trecute fară reducerea vitezei. Sistemul de suspensie nu necesită reglaje sau mentenanță pe toată durata de viață a echipementului.Protecțiile laterale cu grosime de 50 de mm sunt construite din țeavă de oțel și sunt prinse pe șasiu printr-un sistem solid de clamp tip “C”.  Acoperirea cu poliuretan a zonei de reazem mâini este poziționată perfect pentru confortul operatorului. Din proiectare sistemul permite “ajută” la ridicarea rapidă a protecțiilor laterale pentru accesul rapid la sarcină. Platformele fixe sunt dotate cu funcția patentată “Entry Bar Safety Switch” care oprește utilajul când piciorul operatorului se află în afara perimetrului utilajului. Treapta de acces joasă și spațiul rotunjit de intrare fac ușoare intrarea și ieșirea din postul de conducere. Posturile de conducere din platformele fixe cu acces din spate oferă supafețe mari acoperite cu material cauciucat pentru un confort sporit al operatorului, iar cele din platformele fixe cu acces din lateral sunt dotate cu un suport de reazem. Sistemul de reglaj în funcție de greutatea operatorului (opțional pentru transpalete cu platformă fixă și acces din spate) optimizează intensitatea suspensiei pentru maximum de confort.