• capacitate nominală de transport 2,0 to (1,0+1,0)
  • catarge duplex 1,67-2,10-2,60m
  • catarg duplex cu ridicare liberă 2,60m
  • motor tracțiune 3kW, motor hidraulică 2,2kW
  • acumulatori de tracțiune 24V 240-375Ah
  • capacitate nominală de transport 2,0 to (1,0+1,0)
  • catarge duplex 2,10-2,30m
  • catarg duplex cu ridicare liberă 0,24m
  • motor tracțiune 1,5kW, motor hidraulică 1,3kW
  • acumulatori de tracțiune 24V 240-250Ah

Transpalete electrice pentru doi paleți Crown DT/DS 3000

caracteristici și avantaje

Sistemul electric

Transpaletele electrice pentru doi paleți Crown DT3000 si DS3000 sunt acționate de un sistem electric pe tensiune de 24V, cu echipări de acumulatori de la 230Ah până la 375Ah.

Tehnologia Crown Access 1 2 3® conferă optimum de performanță și control prin coordonarea inteligentă a tuturor sistemelor utilajului. Sistemul Crown Access 1 2 3® include diagnosticarea “on-board” care permite tehnicienilor de service să vadă direct inputurile si outputurile legate de fiecare operație. Nu este nevoie de laptop sau de un alt terminal. Display-ul cu tastatură oferă o interfața convenabilă pentru operatori, ținându-i informați despre schimbările cu impact în nivelul de performanțe ale echipamentului și permițându-le să selecteze din 3 profile de performanțe. Reglajul parametrilor de performanță poate fi făcut de la display pentru a personaliza comportamentul echipamentului pentru diverse aplicații cu cerințe specifice sau conform solicitărilor operatorilor. Pot fi alocate coduri PIN operatorilor, iar acestea să corespundă unui anumit nivel de performanțe ale utilajului.

Șasiul

Șasiul robust este fabricat dintr-o fustă de oțel de 10 mm ranforsată pentru a proteja unitatea motoare și componentele roții de sprijin. Roți duble de sprijin sunt disponibile opțional pentru cele mai dure aplicații.

Suspensia unității motoare

Suspensia unității motoare folosește tije cromate și bucși sigilate pentru o durată de viață mare fără a necesita intervenții sau reglaje. Suspensia menține păstrarea forței asupra roților la 60 mm înălțime față de sol, pentru a nu rămâne suspendată în timpul lucrului pe rampe cu înclinații mai mari.

Caracteristica Active Traction, în echipare standard pe transpaletele cu servo-direcție electronică, reglează automat forța pe roțile de sprijin în funcție de greutatea sarcinii și de viteza de deplasare. Reducerea fenomenului de alunecare și frânarea îmbunătățită sunt foarte necesare pe rampe abrupte și / sau ude.

Frânele

Sistemul de frânare Crown’s e-GEN® folosește puterea motorului AC pentru a livra frânare fiabilă fără frecare pentru o viață lungă a echipamentului. Sistemul de frânare este fără întreținere. El păstrează utilajul oprit pe loc până când primește următoarea comandă de deplasare, chiar dacă este pe un plan înclinat.
Frâna de parcare se acționează automat când utilajul este oprit, operatorul coboară de pe platformă sau bateria este deconectată.

Comenzile

Timona Crown X10® a fost proiectată pentru acționarea simultană cu o singură mână a tuturor funcțiilor și pentru conducerea în poziție laterală cu vizibilitate maximă în ambele direcții de deplasare. Fluturele de selectare direcție de mers înainte/înapoi permite manevrarea fină în zone și aplicații în care precizia este un factor critic.  Mânerele sunt acoperite cu uretan pentru a proteja mâinile de temperaturi scăzute și șocuri. Claxonul este integrat în mânere pentru a fi acționat instantaneu la nevoie, fără mișcări suplimentare. Un selector iepure/broască țestoasă oferă posibilitatea alegerii  între două profile de performanțe de tracțiune, în funcție de experiența operatorilor sau de cerințele specifice ale aplicației.

 

În poziția “stând pe platformă” geometria și cinematica timonei și a platformei conferă maximum de control și stabilitate a echipamentului. În poziția conducerii pedestre, poziția joasă a timonei permite o vizibilitate perfectă și facilitează manevrarea în zone aglomerate.

 

Disponibilitatea servo-direcției îmbunătățește manevrabilitatea și gradul de responsivitate ale utilajului, chiar când sunt manevrate sarcini grele. Un sistem integrat inteligent de feed-back analizează parametrii de lucru și reglează intensitatea servo-direcției pentru o conducere ușoară și de încredere și, combinat cu sistemul de reducere de viteză în curbe, conferă performanțe de tracțiune de top.