• capacitate de ridicare nominală 1,2to
  • catarge duplex (2,5-2,93-3,33-3,8m-4,3m)
  • catarge duplex cu ridicare liberă (2,6-3,03-3,43-3,9-4,4m)
  • motor electric tracțiune 1,4kW, motor hidraulică 2,2 kW
  • acumulatori industriali 24V 180Ah
  • capacitate de ridicare nominală 1,0to
  • catarge simplex (1,55-2m), duplex (2,5-2,93-3,33-3,8m)
  • catarge duplex cu ridicare liberă (2,6-3,03-3,43-3,9m)
  • motor electric tracțiune 0,7kW, motor hidraulică 2,2 kW
  • acumulatori monobloc 2x12V 94Ah, industriali 24V 160Ah

Gama de transpalete electrice cu catarg Crown WF3000 conduse pietonal

caracteristici si avantaje

Mânerul de comandă

Transpaletele electrice cu catarg din seria WF3000 sunt echipate cu mânerul X10® (inovație câștigătoare a multor premii), care permite o rază scurtă de întoarcere cu un efort minim al sistemului de direcție. Toate butoanele de comandă pot fi manevrate cu oricare dintre mâini, pentru a minimiza mișcările mâinii și ale încheieturii. O rotiță manevrabilă cu degetul mare, ergonomică, pe mișcarea înainte / înapoi, permite manevrarea foarte precisă.

În funcție de condițiile existente și de experiența operatorului, viteza maximă de deplasare se poate regla din potențiometru, între o viteză maximă (“iepure”) și minimă (“broască țestoasă”). Sistemul automat exclusiv Brake Override permite rularea la viteză minimă cu mânerul aproape în poziție verticală. Această caracteristică îmbunătățește manevrabilitatea transpaletei în spații înguste.

 

Sistemul electric

Transpaletele din seria WF3000 sunt alimentate de un sistem electric de 24V care asigură ridicarea electrică și comanda electrică a deplasării (SEM).

Există opțiuni pentru bateria de tracțiune cu capacitate de până la 180Ah cu redresor incorporat de 30Amp și cablu de alimentare retractabil.

Motorul electric / Sistemul de frânare

Motorul electric a fost conceput pentru a permite o utilizare sigură pe toată durata de viață a produsului în cele mai complexe aplicații. De fapt, el este construit pentru folosirea pe transpaletele noastre de categorie grea cu capacitate de încărcare dublă.

Motorul electric de tracțiune este montat în șasiul transpaletei cu rulmenți conici care distribuie egal forța de încărcare, reducând costurile și efortul de întreținere precum și timpii de neutilizare.

Motorul electric de tracțiune este echipat cu un disc de frână electromagnetic acționat cu arc și eliberat electric. Frâna este acționată prin poziționarea mânerului de comandă. Rotorul și discul frânei sunt ușor de accesat pentru verificări sau reparații/ înlocuiri. Frâna de motor regeneratoare susține efortul de frânare și prelungește durata de viață a componentelor.

Sistemul exclusiv automat Brake Override permite deplasarea transpaletei la viteză minimă cu mânerul de comandă în poziție aproape verticală.

Roțile

Un sistem “anti-deșeuri”este încorporat în roțile furcilor și în roata de tracțiune pentru a preveni blocarea roților prin înfășurarea axelor cu resturi/deșeuri cum ar fi ambalaje de plastic, folii de plastic sau benzi adezive, ceea ce ar putea cauza defecțiuni ale părților componente.

Direcția

Timona montată central asigură poziția operatorului la o distanță sigură de unitatea motoare a transpaletei în timpul virajelor dreapta / stânga și conferă o mai bună manevrabilitate și vizibilitate.