Motostivuitoare diesel contrabalansate Hyundai

Descoperiți gama Hyundai de motostivuitoare diesel noi cu capacități de încărcare de la 1,5 la 8 tone, oferind performanțe excelente și manevrare simplă într-un spațiu de lucru confortabil. Modele disponibile în stoc. Plasați o cerere de ofertă online descriind cât mai precis ce anume căutați.

 

Hyundai introduce seria-9 de motostivuitoare diesel. Recent proiectate, motostivuitoarele contrabalansate din noua serie oferă siguranța optimă, parametri ergonomici și sunt un punct de referință pentru mentenabilitate.

 

Asigurăm performanță prin motoare de mare putere :

KUBOTA V2203 30.8 kW / 2.300 rpm

 

Motorul Kubota V2203 asigură performanțe incomparabile și fiabilitate în funcționare; cu calitatea sa testată și recunoscută de piața, acest motor conferă valoare în plus motostivuitorului. Cu puterea sa de 30,8 kW se va potrivi pentru orice aplicație, chiar și cu atașamente de lucru speciale care necesită o putere mărită.

KUBOTA V3307 50 kW / 2.300 rpm

 

Datorită sistemelor avansate ale motoarelor Kubota V3307, nivelul de emisii foarte reduse (Stage III B) se obține fără utilizarea unui filtru de particule. Pentru că se utilizează un singur COD (catalizator de oxidare diesel), nu există timpi morți creați de vreun dispozitiv de filtrare (posttratare) suplimentar. Motorul Kubota evită regenerarea filtrului de particule, astfel că evită orice timp de nefuncționare.

YANMAR 4TNE92 33.4 kW / 2450 rpm

 

Calitatea aprobată de piață a motorului YANMAR 4TNE92 asigură performanțe în funcționare incomparabile, durabilitate și eficiență energetică înaltă (consum eficient de combustibil). Acest motor îndeplinește stadiul UE de emisii de noxe III A.

CUMMINS QSF 3.8  75 kw / 2200 rpm sau 42.3 kgf.m / rpm 1.600

 

Motorul turbo în 4 cilindri este construit pentru a asigura putere, fiabilitate și economie de combustibil. El îndeplinește normele de emisii de noxe EPA, CARB Tier-4 final și normă UE Stage IV. Sistemul de alimentare cu combustibil la înaltă presiune Common Rail (HPCR) upgradat permite o pornire imediată, capacitatea de control al emisiilor, creșterea eficienței combustiei,  zgomot redus, vibrații scăzute.
Reducerea catalitică selectivă (SCR) aduce noxele emise  la nivel apropiat de zero.