hyundai_logo

SATISFACTIA DUMNEAVOASTRA ESTE PRIORITATEA NOASTRA!

Descoperiti gama Hyundai de motostivuitoare diesel cu capacitati de incarcare de la 1,5 la 8 tone, oferim performante excelente si manevrare simpla intr-un spatiu de lucru confortabil.

 

Hyundai introduce seria-9 de motostivuitoare diesel. Recent proiectate, motostivuitoarele contrabalansate din noua serie ofera siguranta optima, parametri ergonomici si sunt un punct de referinta pentru mentenabilitate.

 

Asiguram performanta prin motoare de mare putere :

KUBOTA V2203 30.8 kW / 2.300 rpm

 

Motorul Kubota V2203 asigura performante incomparabile si fiabilitate in functionare; cu calitatea sa testata si recunoscuta de piata, acest motor confera valoare in plus motostivuitorului. Cu puterea sa de 30,8 kW se va potrivi pentru orice aplicatie, chiar si cu atasamente de lucru speciale care necesita o putere marita.

Kubota-Engines-V2003-V2203-450

KUBOTA V3307 50 kW / 2.300 rpm

 

Datorita sistemelor avansate ale motoarelor Kubota V3307, nivelul de emisii foarte reduse (Stage III B) se obtine fara utilizarea unui filtru de particule. Pentru ca se utilizeaza un singur COD (catalizator de oxidare diesel), nu exista timpi morti creati de vreun dispozitiv de filtrare (posttratare) suplimentar. Motorul Kubota evita regenerarea filtrului de particule, astfel ca evita orice timp de nefunctionare.

V3307DIT

YANMAR 4TNE92 33.4 kW / 2450 rpm

 

Calitatea aprobata de piata a motorului YANMAR 4TNE92 asigura performante in functionare incomparabile, durabilitate si eficienta energetica inalta (consum eficient de combustibil). Acest motor îndeplinește stadiul UE de emisii de noxe III A.

yanmar_4te92_4te98_diesel_engines

CUMMINS QSF 3.8  75 kw / 2200 rpm sau 42.3 kgf.m / rpm 1.600

 

Motorul turbo in 4 cilindri este construit pentru a asigura putere, fiabilitate si economie de combustibil. El indeplineste normele de emisii de noxe EPA, CARB Tier-4 final si norma UE Stage IV. Sistemul de alimentare cu combustibil la inalta presiune Common Rail (HPCR) upgradat permite o pornire imediata, capacitatea de control al emisiilor, cresterea eficientei combustiei,  zgomot redus, vibratii scazute.
Reducerea catalitică selectivă (SCR) aduce noxele emise  la nivel apropiat de zero.

CUMMINS QSF