Service de specialitate

Alegeți să lucrați cu un partener puternic

Pentru a funcționa la parametri optimi stivuitoarele dvs. au nevoie de întreținere periodică de specialitate. Lăsați-vă flota de intralogistică pe mâinile unor profesioniști.

De ce să apelați la serviciile de service ale Util SPC?

– centre de service și echipe mobile care acoperă toată țara;
– peste 40 de angajați numai pe domeniul tehnic (ingineri, tehnicieni etc.);
– personal calificat, dotat cu scule și unelte profesionale reînnoite periodic, stil de lucru îngrijit, curat și receptiv la nevoile clientului;
– singurul distribuitor de top din România care are are experiență multimarcă;
– prețuri competitive, deschiși negocierilor.

Ce fel de utilaje putem deservi?

În primul rând putem deservi utilaje comandate de la Util SPC: stivuitoare și alte echipamente de intralogistică Hyundai, Crown, Hangcha, dar și mărci istorice care au fost distribuite cândva de Util SPC, cum ar fi Pegaso, TCM, Clark și chiar Balkancar și care încă mai rulează.

În activitatea de service și mentenanță folosim de preferință piese originale și putem acorda garanții pe lucrările efectuate. În acest moment Util SPC facturează constant 2000 de ore-service / lună.

Putem prelua și service-ul altor mărci de motostivuitoare contrabalansate, inclusiv ale unor mărci care au distribuitor pe piața noastră și de care, din diverse motive, nu sunteți mulțumiți. Totuși, cel puțin pe perioada garanției vă sfătuim să lucrați cu distribuitorul oficial pentru a putea obține toate beneficiile.

Ne putem ocupa fără probleme de mentenanța periodică a unor utilaje ieșite din garanție, indiferent de marcă. Personalul Util SPC este instruit periodic din punct de vedere tehnic și mulți dintre specialiștii noștri au zeci de ani de experiență în spate.

Cum se procedează?

În funcție de complexitatea serviciului putem programa:

– vizită la sediul dvs.;
– transport pe platformă la unul din sediile noastre.

Lucrările de rutină de mentenanță se programează din timp. Nerespectarea calendarului de revizii pentru utilajele aflate în perioada de garanție atrage după sine pierderea garanției, de aceea vă sfătuim să nu neglijați acest aspect.

Valoarea contractului de service va avea în vedere mărimea flotei de intralogistică și specificul acesteia. Contactați-ne pentru detalii.

Aveți nevoie de service specializat? Primul pas este să ne trimiteți o …