Management flotă – Infolink

Nu știți dacă flota de utilaje este dimensionată optim, sau dacă aveți ori prea multe, ori prea puține stivuitoare?

Crown Infolink oferă rapoarte complexe de productivitate pentru dimensionarea corectă a flotei de echipamente.

Nu doar date. Informații.

Sistemul InfoLink oferă noi perspective asupra performanței și utilizării echipamentelor, oamenilor și proceselor conectate.

Folosiți-l pentru a vă putea analiza în liniște operațiunile și pentru a obține îmbunătățiri cantitative ale productivității, siguranței, timpului de funcționare și al multor altor parametri de business.

Informațiile sunt prezentate într-o manieră prietenoasă, ușor de înțeles, care vă ajută să extrageți imediat informațiile cele mai relevante din mulțimea de date și parametri pe care îi puteți accesa.

Întrebări la care răspunde Crown InfoLink

Va confruntați des cu pagube provocate de accidente produse de utilaje? Operatorii lucrează imprudent?

Cu sistemul Crown InfoLink® primiți instantaneu mesaje e-mail cu privire la eventuale incidente, de asemenea aveți rapoarte cu impacturile întâmplate, detaliate pe oră/operator/utilaj/zonă.

Când aveți o defecțiune tehnică echipa de service vine întâi la constatare, urmând să revină numai după aceasta la reparația efectivă? Aveți un coeficient mare de neutilizare a utilajelor?

Sistemul Crown InfoLink® comunică instantaneu cu service-ul, responsabilii primesc imediat codurile de eroare și detaliile necesare pentru programarea unei intervenții corective. Se generează rapoarte de utilizare si productivitate, centralizat sau detaliat. Sunt accesibile informații legate de utilaje oprite din cauza defecțiunilor, durate de remediere etc.

Vă confruntați cu fluctuații ale forței de muncă, operatorii de utilaje vin și pleacă des?

Sistemul Crown InfoLink® permite configurarea duratelor limită de acces pe fiecare operator și utilaj in parte. Se pot seta performanțe de lucru diferite pentru același utilaj (spre exemplu se pot seta viteze de deplasare mai mici pentru stivuitoriștii începători). Se generează rapoarte de utilizare pe operator, centralizat sau detaliat, grad de folosire a utilajului, program de lucru etc.

Cum functioneaza InfoLink®?

Rapoarte InfolinkSistemul hardware constă în echiparea fiecărui utilaj care se vrea urmărit cu o consolă cablată pe sistemul electric. Se montează senzori suplimentari (inclusiv senzor de șoc).

Operatorul se va autentifica pe utilaj prin folosirea unui card; în principiu se poate folosi cel de acces. Odată autentificat, pe consola va trebui să bifeze răspunsuri pentru până la 5 întrebări configurabile (aceasta este în fapt conformitatea cu manualele de exploatare și cerințele prescripțiilor legate de verificarea utilajelor de către operator înaintea fiecărei utilizări, întrebările putând fi de tipul “Ai inspectat vizual utilajul?”, „Roțile sunt în regulă?” etc.)

Datele limită de acces sunt configurabile, astfel ca se vor putea seta scadențele carnetelor ISCIR pentru fiecare operator, se va putea limita accesul doar pe anumite utilaje, doar intre anumite ore etc.

Sistemele InfoLink® funcționează în incinte acoperite semnal internet Wi-Fi. Consolele de pe utilaje transmit permanent în “cloud” pe serverul Crown informațiile culese de pe senzorii utilajelor. Evenimentele de impact (șocuri datorate accidentelor) sau erorile de funcționare sunt trimise instantaneu către adresele de e-mail indicate destinate

Sunt oferite 5 module de configurare și raportare :

1. Compliance (rapoarte conformitate) : configurare utilizatori software si drepturi, configurare operatori utilaje si perioade utilizare, configurare parametri utilaje pentru grup de utilizatori etc.

2. Impacts (șocuri) : rapoarte despre de șocurile transmise prin intermediul senzorului de impact instalat pe utilaj (i se poate calibra gradul de acuitate); se pot configura adrese de e-mail pentru trimitere instantanee de mesaje.

3. Utilisation ( rapoarte de utilizare) : rapoarte despre nivelul de utilizare de catre care operator pentru fiecare echipament, in ce interval de timp, rapoarte centralizate pe utilaj / pe operator, etc.

4. Energy (rapoarte utilizare energie) : rapoarte despre utilizarea eficientă a energiei electrice.

5. Productivity (rapoarte productivitate) : rapoarte complexe despre productivitatea utilajelor, centralizare pe utilaj sau operator.

Doriți să închiriați? Primul pas este să ne trimiteți o …