Cine suntem?

Util SPC este o companie privată cu capital 100% românesc, activă de peste 20 de ani pe piața de utilaje și echipamente de intralogistică.

Începând de la cel mai simplu stivuitor întâlnit în fiecare depozit și până la cele cu capacitate de 25 tone, sau de la cea mai uzuală transpaletă manuală până la cea mai complexă soluție de intralogistică modernă, de la produse “ENTRY LEVEL” – economice, de buget – până la cele mai sofisticate VNA-uri, acoperim întreaga gamă de stivuitoare noi și echipamente de intralogistică oferind soluții de top de la trei producători consacrați: Hyundai, Crown și Hangcha.

Politica firmei este de a integra orizontal, astfel, considerăm și produsele conexe vânzării de stivuitoare ca obiecte de afacere principale, nu le externalizăm. Astfel, vindem direct în calitate de cel mai mare dealer în Romania pentru acumulatori de tracțiune Hawker al producătorului Enersys, suntem unic distribuitor al celui mai cunoscut producator de acumulatori monobloc, Trojan și ținem permanent pe stoc la dispoziția clienților noștri peste 1500 de anvelope pline Trelleborg.

Alături de echipamentele pe care le vindem sau închiriem, alături de producătorii care ne sunt parteneri, punem la dispoziția clienților noștri soluții complexe : Infolink este o soluție de “fleet management” care administrează informațiile necesare unei gestionări optime a întregului parc de echipamente; WI-IQ este un dispozitiv wireless de urmărire a comportamentului acumulatorilor de tracțiune, iar Util 1-2-3 este o soluție informatică interactivă de service, dezvoltată dedicat.

Perfecționăm continuu serviciile oferite, căutăm să îmbunătățim permanent service-ul, lărgim acoperirea geografică, organizăm programe de pregătire tehnică, dezvoltăm aplicații informatice. Închirierea utilajelor, pe termen lung sau scurt, crește foarte rapid ca importanță între prioritățile noastre. Dispunând de mijloace de transport specializate, punem la dispozița clienților noștri serviciul de transport utilaje în condiții de siguranță.

În ultimul an fiscal – 2022 – Util SPC a avut o cifră de afaceri de peste 88 milioane RON, peste 80 de angajați, și a fost cotată pentru al zecelea an consecutiv în top 15 companii din județul Giurgiu. Util SPC este în acest moment în top 5 distribuitori de echipamente și utilaje de intralogistică (stivuitoare, transpaleți etc.) din România, având pe anumite segmente o cotă de piață de până la 90%.

Sediul din Giurgiu al Util SPC
Sediul central al Util SPC din Giurgiu, Șos. Prieteniei nr. 1
Depozitul de utilaje
În depozitul nostru avem permanent un stoc de peste 200 de utilaje și echipamente
Depozitul de anvelope de stivuitor
De asemenea, menținem permanent un stoc suficient de anvelope și alte accesorii