Misiunea Util SPC

Încă de la început Util SPC și-a dorit să devină furnizorul nr. 1 de echipamente de intralogistică pentru afacerile cu capital românesc, cărora să le asigure un parteneriat de încredere, pe termen lung, bazat pe prețuri corecte, servicii accesibile, ofertă variată și de calitate, și onestitate în construirea relațiilor de afaceri.

Viziune

La Util SPC considerăm că este esențial să putem deservi cu o ofertă de calitate toate segmentele de piață acoperite de antreprenorii din România. Pentru noi nici un client nu este „prea mic” sau „prea mare” și avem întotdeauna pregătite soluțiile tehnice cele mai potrivite atât pentru anvergura, cât și pentru bugetul fiecăruia. Nu suntem constrânși să comercializăm o singură marcă ceea ce ne oferă flexibilitate suficientă pentru a putea gândi împreună cu clienții noștri cele mai avantajoase soluții.

Valorile noastre

Responsabilitatea în fața clientului

Folosim toate resursele pentru a răspunde aşteptărilor clienţilor. Încercăm sa le anticipăm. Fructificăm experienţa acumulată, dar nu ne oprim niciodată de la a învăţa lucruri noi. Nu complicăm lucrurile simple, dar avem şi soluţii complexe pentru aplicaţii complicate. Nu oferim ce nu putem face, nu spunem că ştim când nu știm.

Responsabilitatea față de comunitate

Nu acceptăm angajaţilor niciun derapaj de la bun simţ şi respect. Cultivăm permanent curățenia, bunul gust, folosirea corectă a limbii române. Preţuim valorile europene, avem respect pentru lege, ne calculăm şi plătim corect toate taxele şi impozitele datorate.

Responsabilitatea față de mediu

Activitatea noastră presupune manipularea şi depozitarea deşeurilor periculoase pentru mediu (anvelope, uleiuri, acumulatori). Ne asumăm toate obligaţiile legale în domeniu şi încercăm să depăşim exigenţele stabilite. Folosim surse neconvenționale de energie, dezvoltăm şi îngrijim spaţii verzi.