14 May Am lansat Util123, magazinul online cu soluții de intralogistică

Cu toții vrem ca lucrurile să se desfășoare cât mai ușor. Câteodată nu se poate. Dar când se poate, e bine să și facem!

Util123.ro: magazin online cu soluții de intralogistică

De aceea ne-am hotărât să ușurăm enorm trimiterea comenzii pentru cele mai folosite soluții de intralogistică: transpalete, anvelope și acumulatori. Am lansat, în acest scop, magazinul online Util123.ro »

De acum înainte nu mai e nevoie să plasați o „cerere de ofertă” pentru achiziția unei transpalete ușoare, pentru o anvelopă sau pentru un acumulator. Plasați direct comanda pe Util123 sau verificați direct acolo prețul nostru. Comenzile se pot plăti cu cardul online, ceea ce înseamnă că din secunda #2 după efectuarea plății produsul dvs. va intra în procedura de livrare.

Ce promitem?

  • Promitem că toate produsele afișate pe Util123 sunt în stoc.
  • Promitem că toate produsele achiziționate cu plata online vor intra în secunda #2 în procedura de livrare la client.
  • Promitem că produsele vândute online beneficiază fix de aceleași garanții de care beneficiază toate produsele noastre, vândute offline.

Ce rămâne la fel?

Desigur, nu este obligatoriu să folosiți Util123 dacă vreți neapărat să ne cereți o ofertă, chiar și pentru o anvelopă. Înțelegem că pentru anumite proiecte nu doar că procedurile de ofertare vor continua la fel, dar ele sunt și obligatorii. Însă credem că pentru clienții care nu sunt stresați cu adunarea de oferte, achiziția directă, fără complicații, a soluțiilor intralogistice de care au nevoie e soluția cea mai bună pentru a salva timp și a-și mări productivitatea.

Pe de altă parte, achiziția de utilaje mari (stivuitoare, order pickere etc.) va continua ca și până acum, prin procedura normală de cerere de ofertă. De asemenea, vă încurajăm să ne trimiteți o cerere de ofertă și dacă doriți să achiziționați o cantitate mai mare de soluții listate pe Util123: prețurile de acolo se aplică, firește, pentru o singură achiziție, dar asta nu înseamnă că nu suntem deschiși negocierilor pentru volume mai mari.

Spor la cumpărături!

« Înapoi pe UtilSPC.ro

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.