Termeni și condiții

i. Acest site aparține SC Util SPC srl (pe scurt: Util SPC), cod fiscal RO 1285275, cu sediul în mun. Giurgiu, Șos. Prieteniei 1-2, jud. Giurgiu. Site-ul se adresează tuturor persoanelor fizice și juridice din România interesate de produsele și serviciile noastre. Totuși, având în vedere specificul produselor și serviciilor prezentate pe acest site, și specificul activității Util SPC, relațiile comerciale concrete nu pot fi stabilite decât între SC Util SPC și alte companii (persoane juridice), nu între SC Util SPC și persoane fizice. Stivuitoarele nu sunt „mașini” în sensul automobilelor, care pot fi cumpărate de persoane fizice pentru utilizare acasă. Ele trebuie achiziționate numai în cadrul legal potrivit și numai de companii (persoane juridice) care îndeplinesc anumite cerințe legale de siguranță, protecția muncii etc.

ii. Nici o informație afișată pe situl Util SPC nu implică o eventuală obligație din partea Util SPC. În general încercăm să afișăm cât mai corect stocurile produselor și disponibilitatea, dar este posibil ca unele informații să nu fie aduse la zi. Același lucru este valabil și pentru locurile de muncă afișate în secțiunea de „Cariere”. Orice fel de condiții contractuale și / sau de livrare se vor încheia în afara sitului și nu fac obiectul informațiilor de pe acest site.

iii. Informațiile din secțiunea „Noutăți / Blog” pot conține diverse recomandări. Aplicarea practică a acestor recomandări este exclusiv responsabilitatea clientului.

iv. Mărcile prezente pe situl Util SPC sunt proprietatea companiilor respective. Util SPC este doar distribuitor al utilajelor și echipamentelor acestor mărci. Nu distribuim decât utilajele sau echipamentele pe care le avem afișate pe acest site, de aceea, dacă observați pe situl sau în materialele de marketing originale ale vreunei mărci alte utilaje și echipamente care nu sunt pe acest site, înseamnă că Util SPC nu le distribuie și nu are nici o obligație de a le comercializa în România.

v. Pentru solicitarea unei oferte comerciale clientul este invitat să folosească formularul dedicat („Cerere de ofertă”) sau să sune la unul dintre numerele de telefon afișate pe pagina de „Contact”. Totuși, formularul online – „Cerere de ofertă” – este metoda de contact pe care o încurajăm, fiind disponibilă 24/24h.

vi. Prin acest site nu colectăm nici un fel de date personale ale celor care ne vizitează, cu excepția acelor informații strict necesare pentru trimiterea unei cereri de ofertă în cazul în care clientul își manifestă intenția de a cere o ofertă de la Util SPC. Aceste informații vor fi inserate mai târziu, dacă e cazul, în contractul comercial de achiziție a unui utilaj, sau vor fi șterse în termen de 90 de zile de la ultimul contact. Pentru mai multe informații legate de confidențialitate, cookies și GDPR, consultați secțiunea dedicată („Politica de confidențialitate”).

vii. În general este interzisă copierea sau redistribuirea publică, în masă, a informațiilor de pe acest site fără acordul proprietarului, adică fără acordul Util SPC. Interdicția se aplică inclusiv fișierelor de tip „imagine”. Totuși, oricine poate face o copie pentru uz propriu sau pentru uz intern al afacerii sale a tuturor informațiilor prezente pe acest site, fără să fie nevoie să ceară acceptul Util SPC.

viii. Este interzisă orice fel de acțiune ostilă la adresa sitului Util SPC, cum ar fi încercările de malware, backdoors, viruși etc. În cazul în care descoperim că asupra sitului au avut loc asemenea acțiuni ostile, Util SPC își rezervă dreptul de a se adresa instanțelor competente pentru prinderea și pedepsirea făptașilor.

ix. Acest regulament poate fi modificat de către Util SPC oricând, fără preaviz. Dacă nu sunteți de acord cu termenii de utilizare descriși mai sus vă rugăm să nu folosiți situl.

Ultima actualizare: 19 iunie 2023