12 Mar Anunț: la sediul nostru central va fi limitată activitatea personalului administrativ

despre_noi_3În contextul situației actuale, Util SPC ia hotărârea să participe activ la prevenirea răspândirii COVID-19 prin limitarea numărului de angajați prezenți la sediu și, acolo unde postul permite, prin facilitarea lucrului de acasă.

Pe lângă igiena strictă a sediului unde zilnic se face curățenie și se dezinfectează corespunzător, sunt măsuri importante ce se cuvin a fi luate, având în vedere situația creata de virus în țara noastră și apelul autorităților.

Dorim să informăm pe această cale că serviciile noastre sunt în continuare disponibile partenerilor cu care colaborăm iar această hotărâre nu va afecta activitatea firmei. Suntem conectați la internet, avem toate mijloacele tehnice necesare pentru a desfășura în bune condiții majoritatea activităților administrative chiar și de acasă.

Tot pe această cale, chiar dacă depozitul nostru din Giurgiu vă așteaptă cu peste 200 de echipamente disponibile în stoc cu livrare imediată, recomandăm clienților noștri să evite deplasările și să ne viziteze online pe site-ul nostru, www.utilspc.ro, iar acolo unde situația o cere putem trimite chiar poze reale cu utilajul, la rezoluție ridicată, din orice unghi dorește clientul, așa cum am mai procedat în multe cazuri.

Măsurile vor intra în vigoare începând cu data de 12.03.2020

No Comments

Post A Comment