Anvelope pline stivuitor

Anvelopele superelastice Trelleborg sunt soluția cea mai bună pe care o aveți pentru echiparea stivuitoarelor dumneavoastră. Ele sunt proiectate să ofere un consum mic de energie cu o uzură cât mai redusă. Au fost create pentru a fi utilizate în aplicațiile care necesită un grad înalt de solicitare pentru stivuitoarele din dotarea dumnevoastră. Această gamă oferă clienților o variantă alternativă de echipare a utilajelor pe lângă anvelopele pneumatice.

Mastersolid este o anvelopă fiabilă care va poate aduce economii financiare pe toată durata ei de viață. Este confecționată din compuși de cauciuc cu o calitate înaltă, dezvoltând o rezistență mărită la uzură, frecare redusă la rulare, capacitate foarte bună de absorbție a șocurilor, rezultând un produs fiabil care nu necesită întreținere. Profilul pătrățos și funcțional al căii de rulare permite o bună stabilitate a stivuitorului asigurând o conducere confortabilă.

Premia este o anvelopă superelastică destinată să asigure o performanță de lungă durată în aplicațiile cu un grad mare de solicitare. Amprenta pătrată la sol a avelopei prevede o uzură uniformă și o stabilitate crescută. Combinația dintre cauciucul natural și ceilalți compuși de calitate contribuie la realizarea unei anvelope cu o rezistență termică excelentă și cu o durată mare de viață.