Crown ESR 1000 a câștigat IFOY Awards 2020

21 Jul Crown ESR 1000 a câștigat IFOY Awards 2020

Crown a câștigat prestigiosul premiu IFOY Award 2020 (IFOY = International [I]ntralogistics and [Fo]rklift Truck of the [Y]ear) la categoria reach-trucks cu binecunoscutul utilaj Crown ESR 1000. IFOY Award este cel mai important premiu al industriei de intralogistică și își propune să pună în evidență cele mai performante soluții la nivel mondial. Noul ESR 1000 a obținut premiul în categoria sa ca urmare a introducerii a numeroase inovații care cresc productivitatea, conectivitatea și siguranța operatorului. Acestea includ noul sistem de operare Crown Gena® și tehnologia Xpress Lower™ care îmbunătățește parametrii de performanță ai catargului.

Juriul de specialiști independenți a lăudat nivelul înalt al beneficiilor oferit de seria ESR 1000: „Factorii decisivi pentru decizia juriului au fost inovațiile în aria sustenabilității, ergonomiei și siguranței, care sunt făcute în mod constant în direcția creșterii permanente a beneficiilor clienților. În mod special ne-au plăcut tehnologia Xpress Lower, care poate dubla viteza de coborâre a catargului, și procesul de economisire a energiei în timpul coborârii catargului”, a explicat Anita Würmser, președintele juriului IFOY Award.

Jan-Peter Vingert, Site Manager la Voigt Logistik, o companie germană din Neumünster cu afaceri de peste 60 milioane EUR în domeniul logistic, a sintetizat astfel experiența avută cu Crown ESR 1000: „Cea mai recentă serie ESR 1000 e un reach truck pe care toți operatorii noștri îl apreciază pentru numeroasele lui caracteristici inovative, cum ar fi Auto Height Select, Capacity Data Monitor și noul sistem Gena.”

Sistemul Gena este intuitiv, personalizabil și interactiv. Operatorul interacționează printr-un touchscreen de 7 inci cu ajutorul căruia poate alege și regla numeroși parametri de funcționare. Sistemul Gena optimizează performanța utilajului și ușurează accesul la numeroase informații importante.

Catargul beneficiază de tehnologia Xpress Lower, care dublează viteza de coborâre în siguranță până la 1,1 m/s. Nici un alt utilaj similar din piață nu oferă această viteză, ceea ce face ca ESR 1000 să fie cu până la 21% mai productiv decât cei mai performanți concurenți direcți.

Din păcate, din cauza situației generate de pandemia de Covid-19 care a închis o mare parte din industria evenimentelor, premiile din acest an nu au beneficiat decât de acoperire media și prezentări virtuale, nu și de o gală finală.

Util SPC este unic distribuitor în România al echipamentelor Crown, acestea fiind apreciate de numeroși jucători de top din industrii-cheie.

Puteți afla mai multe amănunte de pe situl oficial IFOY Award

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.