Electrostivuitoare contrabalansate Crown

Stivuitoarele sunt „caii de lucru” ai industriei, munciți din greu în fiecare zi.

Familia de stivuitoare electrice Crown oferă soluția pentru o gamă completă de cerințe de manipulare a mărfurilor. Două serii de electrostivuitoare cu operatorul așezat pe scaun (sit-down) și un stivuitor cu operatorul în picioare (stand-up) sunt construite pentru a satisface cerințele aplicației și ale operatorului.

– Electrostivuitorul SC6000 este foarte manevrabil , multifuncțional, ideal pentru plasarea cu precizie a încărcăturilor în spații înguste. Puteți alege din modelele cu 3 roți și 4 roți, trei opțiuni de cabină și capacități de la 1,3 la 2.0 tone.

Noul stivuitor FC5200 este un stivuitor cu patru roți, de capacitate mare, cu posibilitatea de montare facilă a atașamentelor de lucru, pentru utilizarea în cele mai dificile medii. FC5200 îmbunătățește productivitatea prin accelerare și viteze mai mari de deplasare, timp mai mare de autonomie în funcționare și manevrabilitate îmbunătățită.

Electrostivuitorul RC 5500 cu operatorul stând în picioare (stand-up) este un utilaj foarte eficient, care permite intrarea și ieșirea cu ușurință a operatorului, special proiectat pentru aplicații în care operatorul trebuie să fie în mod frecvent în  și în afara vehiculului.