18 Jan O nouă recunoaștere de prestigiu a mărcii Crown

În semn de recunoaștere a calității soluțiilor Crown în domeniul automatizărilor intralogistice, în decembrie 2020 marca americană a fost nominalizată pentru al optulea an la rând în topul Food Logistics 2020 FL100+ Top Software and Technology Providers.

Lista anuală FL100+ este una de referință pe continentul nord-american (cu un prestigiu similar cu IFOY Awards) și prezintă companiile furnizoare de utilaje și tehnologii avansate tehnologic ale căror produse și servicii reușesc să aducă progrese reale în activitatea furnizorilor și depozitarilor globali de produse alimentare și băuturi. Juriul este unul de specialitate, extrem de exigent. Soluția tehologică de la Crown a fost nominalizată deoarece s-a considerat că tehnologia Crown cu soluțiilor interconectate transformă motostivuitoarele în puncte centrale de distribuție a informațiilor, care colectează și distribuie informații prețioase. Aceste informații sunt folosite mai departe pentru a îmbunătăți eficiența operațiunilor din depozite. Ele fac parte din seria de soluții integrale Crown, care includ planuri pentru proiectarea depozitelor, rafturi personalizate, motostivuitoare și alte echipamente de manevrare a materialelor care fac ca firma nord-americană să fie printre puținele din domeniu care pot oferi soluții complete pentru depozite.

Studiu de caz: Lipari Foods

Soluțiile tehnologice Crown au jucat un rol de baza în creșterea productivității Lipari Foods, un furnizor de mâncare uscată, refrigerată și congelată cu 2000 de angajați și venituri de peste 800 milioane USD. Crown i-a ajutat în 2020 pe cei de la Lipari să dezvolte o soluție completă pentru un nou depozit cu o suprafață de 24.000 de metri pătrați, scopul soluției fiind susținerea creșterii rapide a vânzărilor, pe fondul creșterii din sectorul e-comm. Soluția Crown a inclus un sistem personalizat de depozitare, creat special pentru a utiliza cât mai eficient suprafața disponibilă, eficientizări ale proceselor și echiparea depozitului cu reach trucks din seria RM, dotate cu tehnologia Xpress Lower™, care reușește să mărească viteza de coborâre a catargului încărcat de la 33 la 73 de metri/minut, fără să folosească energie suplimentară și fără a face rabat de la standardele de siguranță.

Tehnologia Xpress Lower™ le-a permis celor de la Lipari să implementeze o modificare esențială în maniera de operare a utilajelor, deoarece nu a mai fost nevoie ca operatorii să ridice sau să coboare furcile în timpul mersului. Această practică, izvorâtă din nevoia de a opera cât mai rapid în interiorul depozitului, ducea în mod frecvent (cvasi săptămânal) la deteriorarea, din greșeală, a unui raft de paleți. Datorită tehnologiei Xpress Lower™, compania a reușit să își mențină timpii și productivitatea, și în același timp, să elimine deteriorarea rafturilor și a echipamentelor.

Alte soluții de top de la Crown pentru industriile de food & beverages

Alte câteva tehnologii și soluții software avansate oferite de Crown, soluții care ajută la eficientizarea proceselor operaționale ale companiilor furnizoare de mâncare și băutură, includ:

– Tehnologia DualMode: permite vehiculelor să schimbe între operarea manuală și automată, în funcție de nevoile specifice, fără să fie nevoie de intervenția unei echipe de specialiști.

– Soluțiile de conectivitate, cum ar fi InfoLink – un sistem de administrare a operatorilor și a flotei de motostivuitoare, care ajută la monitorizarea productivității, reduce riscul evenimentelor de impact major (și a altor surprize neplăcute) cu până la 80% și identifică oportunități de reducere a costurilor.

– Telecomanda wireless QuickPick, complementară cu order-pickerele Crown, permite operatorilor să conducă remote utilajul până la următoarea destinație, cu o simplă apăsare de buton, astfel crescând productivitatea și diminuând efortul fizic al operatorului.

Sistemul de Autopoziționare, care combină inteligent operațiunea de ridicare a furcilor cu viteza de deplasare a utilajului. Echipamentul ajunge la poziția dorită gata de operațiune, ceea ce poate crește productivitatea cu până la 25%, comparativ cu operarea manuală.

Despre Crown Equipment Corporation

Crown este unul dintre cei mai mari furnizori de soluții pentru intralogistică la nivel mondial, utilajele și echipamentele Crown oferite fiind recunoscute și apreciate pentru design, soluțiile inginerești, tehnologii înglobate și serviciile postvânzare. Crown nu este cel mai vechi producător de stivuitoare din Statele Unite, dar în acest moment este singurul ale cărui echipamente sunt în proporție de cel puțin 85% proiectate și montate în SUA (inclusiv la nivel de software).

Sediul central al companiei se află în New Bremen, Ohio, SUA. Compania operează o rețea de servicii și distribuție care depășește 500 de locații de retail, în peste 80 de țări. În România Crown este reprezentată exclusiv de Util SPC.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.