Transpalete electrice de transport la sol pentru orice aplicație

Modele pe stoc. Plasați o cerere de ofertă online descriind cât mai precis ce anume căutați.

Transpaleta electrică de transport la sol, sau altfel zis la mică înălțime, este cu adevărat “calul de bătaie al activității de logistică în depozit”.

Cu capacități de la 1,6 până la 2,5 tone și fiind construite în principiile tehnologiei avansate,  cu performanțele programabile, suntem convinși că veți găsi un model de transpaletă electrică de transport la mică înălțime Crown care să se potrivească oricărei nevoi.

 

Seria WP 3000

Acesta transpaleta electrica de transport la solt are comenzi precise si eficiente, un motor de acționare de curent alternativ receptiv și componente robuste care să răspunde varietății de provocări cerute de diversele aplicații. Modelul de transpaleta electrica de transport la sol oferă o flexibilitate ridicată prin oferirea de opțiuni constructive pentru aplicații speciale.

 

Seria Crown WT 3000

Seria de transpalete electrice Crown WT 3000 oferă puterea și viteza necesare în a gestiona aplicații profesionale de logistică unde timpul de încărcare este unul dintre cei mai importanți factori de performanță.

 

Seriile Crown RT 4000 si PR4500

Conduse fie din picioare de platformă fixă (modelul RT 4000) fie așezat (modelul PR4500) aceste utilaje sunt dedicate aplicațiilor cu sarcini mai grele sau unde viteza și ergonomia reprezintă parametrii cheie.