09 Oct Util SPC, printre sponsorii „Free Spirit Run”

Util SPC la Free Spirit Run

Util SPC s-a numărat printre sponsorii cursei Free Spirit Run 2019

Util SPC s-a numărat anul acesta printre sponsorii „Free Spirit Run”, un eveniment devenit de tradiție, care întărește prietenia dintre cele două orașe aflate față în față pe malurile Dunării la sud de București: Giurgiu, în România, și Ruse în Bulgaria.

„Free Spirit Run” este o cursă de atletism de 15 km. În 2019 startul s-a dat în centrul orașului Ruse, participanții au traversat Podul Prieteniei și au trecut linia de sosire la Giurgiu.  Poziția de start alternează în fiecare an pe principiul rotației, când într-un oraș, când în celălalt. În 2020 startul se va da din Giurgiu.

În 2019 au fost la start 197 de atleți, nu doar din România și Bulgaria, dar și din Serbia, Kenya, Italia, Ungaria, Rusia și Marea Britanie. 53 dintre participanți au fost femei.

Specializată în distribuția și elaborarea de soluții pentru industria intralogistică, Util SPC este în acest moment una dintre cele mai importante companii din județul Giurgiu. În anul 2018 compania a înregistrat o cifră de afaceri de aproape 50 milioane RON, fiind astfel în top 3 în orașul Giurgiu și în top 20 la nivelul județului. Compania a fost înființată în anii ’90 și a cunoscut o puternică dezvoltare începând cu anul 2003, când activitatea a fost reorientată dinspre zona de comerț și servicii către cea de distribuție de stivuitoare și accesorii pentru intralogistică.

Puteți vizualiza pe pagina noastră de Linkedin un mic album foto »

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.