Gama de order pickers („preparatoare de comenzi”) Crown

Un centru de productivitate pentru depozitul tău

Nici un alt proces de manipulare a mărfurilor nu este mai dependent de operator decât preluarea comenzilor. Studiile de proces arată că timpul consumat de operator în afara utilajului order-picker poate fi de până la 90% din timpul total de picking (preluare comenzi).
Seria de order-pickere Crown GPC3000, câștigătoare a multor premii, a fost proiectată ținând cont de întregul proces de preluare a comenzilor, cu performanțe superioare de conducere, confort pentru reducerea oboselii și un număr semnificativ de caracteristici care reduc și simplifică deplasarea operatorului atunci când lucrează, atât în timp ce se află pe utilajul order-picker, cât și în afara lui. Rezultatele sunt: o productivitate sporită, siguranță si durabilitate prin design-ul inovator Crown, tehnologie avansată și construcție robustă.

Seria GPC3000 oferă o linie completă de order-pickere pentru a răspunde oricărei aplicații:

-Modelele GPC 3020/3050 oferă o performanță completă într-un pachet standard, cu capacități de 2000/2500 kg
-Modelele GPC 3040/3060 – pentru performanță crescută a operatorului, având capacități de 2000 / 2700 kg
-Modelul GPC 3045 cu furci care se ridică, oferă avantaje ergonomice și productivitate
-Modelul GPC 3055 cu pantograf  – soluția cu randament ridicat.

Pentru aplicații de picking intensive, modelul Crown  QuickPick® cu comandă de la distanță (telecomandă) oferă îmbunătățiri extraordinare ale proceselor de lucru prin eliminarea mișcărilor în plus, reducerea accidentelor și îmbolnăvirilor profesionale, precum și creșterea atenției operatorilor asupra sarcinilor de lucru.